Results 1 to 3 of 3

Thread: Must I have backup files in Diablo wifi?

  1. #1

    Must I have backup files in Diablo wifi?

    Hello!
    Do I have to have back up files in underworld so that cccam config works in Diablowifi??
    Thankyou!

  2. #2
    Moderator TV_LICENCE's Avatar
    Join Date
    31-12-2006
    Location
    somewhere
    Posts
    615
    Uploads
    0

    Re: Must I have backup files in Diablo wifi?

    not really......
    use backup files only if you want to run your Diablo wifi as a card server.....otherways all your need is a line to connect to server in config file

  3. #3
    New Member
    Join Date
    26-11-2007
    Location
    uk
    Posts
    7
    Uploads
    0

    Re: Must I have backup files in Diablo wifi?

    a line to connect to server in config file not sure what you mean by this .

Similar Threads

  1. New UW Backup with Card Server for Diablo Wifi
    By passete in forum Diablo Cam
    Replies: 60
    Last Post: 28-11-2011, 16:28:42
  2. UW Backup with Card Server for Diablo Wifi ??
    By kooney in forum Diablo Cam
    Replies: 1
    Last Post: 09-06-2010, 12:09:20
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-12-2009, 15:01:31
  4. Question Recent UW/wifi backup made by TwinBase ?
    By bbjs in forum Diablo Cam
    Replies: 0
    Last Post: 08-07-2009, 22:12:12
  5. Replies: 0
    Last Post: 30-04-2009, 12:50:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •