Results 1 to 3 of 3

Thread: canal digitaal nl and progdvb

  1. #1

    canal digitaal nl and progdvb

    Hi everybody,
    can any one tell me why canal digitaal nl not working with my progdvb? i have also s2emu and vplug 2.42
    thanks a lot
    hmaidide

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    10-11-2008
    Posts
    16
    Uploads
    0

    Exclamation Re: canal digitaal nl and progdvb

    it's MOSC only...
    NOT working with ANY emulators for PC, not vplug, not s2emu (which is old anyways), nor any other emulator.

    it hasn't been working and will not work either because it is NOT SUPPORTED

    end of story!

  3. #3

    Re: canal digitaal nl and progdvb

    thanks a lot hydr0shank
    hmaidide

Similar Threads

  1. canal digitaal
    By ilvalentino in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 04-12-2009, 22:39:02
  2. canal digitaal nl
    By nvl in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 29-07-2009, 20:35:10
  3. canal digitaal (NL)
    By nlo1 in forum MetaBox and MetaWare
    Replies: 2
    Last Post: 29-06-2009, 11:11:39
  4. Canal Digitaal and fte....
    By kezal in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-2009, 18:02:56
  5. Canal Digitaal
    By dweebdogg in forum Dutch / Nederlands
    Replies: 0
    Last Post: 21-09-2008, 18:01:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •