Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    02-06-2009
    Posts
    17
    Uploads
    0

    To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

    Μόλις σήμερα παρέλαβα την γνωστή κάρτα απ το γνωστό διαδυκτιακό κατάστημα. Παρέα της ο γνώστος συμβατικός programmer.

    Το μόνο βεβαια άγνωστο σε αυτη την ιστορία ειναι οτι δεν την αναγνωρίζει ωσ την γνωστή κάρτα με αποτέλεσμα να μην προχωράει στον ...γνωστο προγραμματισμό

    Χρησιμοποιώ τον Gammaloader v1.1
    USB to serial στην com1 (ολα δειχνουν σωστά)
    ...τσεκαρισμένο το 6mhz λογω laptop

    Tο μηνυμα που εμφανιζει σε καθε προσπαθεια μου ειναι το εξης.

    The Card ATR is CE7CFC067CC03E3E803E8E3E8E3E803EC0063ECC303E7C6600 7C707C7C8EE6FC

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    07-04-2009
    Posts
    108
    Uploads
    0

    Re: To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

    to gnwsto problima einai oti k drivers na exeis sto laptop k usb to rs na jereis oti den tin anagnwrizei kan.pigaine se ena desktop na dokimaseis.eimai pathon gi auto sto lew.o programes phoenix?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    02-06-2009
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

    δεν δειχνει να εχει προβλημα επικοινωνιας μιας και διαβαζει το ΑΤR.

    Δες λιγο εδω για τον programmer.
    Σ' ευχαριστω για την αστραπιαια αντιδραση σου

  4. #4
    Senior Member 21nikolas's Avatar
    Join Date
    06-08-2006
    Posts
    170
    Uploads
    0

    Re: To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

    Quote Originally Posted by blendsat View Post
    Μόλις σήμερα παρέλαβα την γνωστή κάρτα απ το γνωστό διαδυκτιακό κατάστημα. Παρέα της ο γνώστος συμβατικός programmer.

    Το μόνο βεβαια άγνωστο σε αυτη την ιστορία ειναι οτι δεν την αναγνωρίζει ωσ την γνωστή κάρτα με αποτέλεσμα να μην προχωράει στον ...γνωστο προγραμματισμό

    Χρησιμοποιώ τον Gammaloader v1.1
    USB to serial στην com1 (ολα δειχνουν σωστά)
    ...τσεκαρισμένο το 6mhz λογω laptop

    Tο μηνυμα που εμφανιζει σε καθε προσπαθεια μου ειναι το εξης.

    The Card ATR is CE7CFC067CC03E3E803E8E3E8E3E803EC0063ECC303E7C6600 7C707C7C8EE6FC

    To τσεκαρισμένο το 6mhz λογω laptop δεν το καταλαβαίνω .
    Τα Mhz δεν έχουν σχέσει με το αν έχεις desktop ή laptop αλλά με το τι
    κρύσταλλο έχει ο προγραμματιστής . Και το πιθανότερο να μην έχει στα 6
    αν μιλάμε για τύπου smartbee .
    Επίσης λίγα rs232 to usb είναι της προκοπής .Μπορεί να μην δουλεύει σωστά.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    02-06-2009
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

    Quote Originally Posted by 21nikolas View Post
    To τσεκαρισμένο το 6mhz λογω laptop δεν το καταλαβαίνω .
    Τα Mhz δεν έχουν σχέσει με το αν έχεις desktop ή laptop αλλά με το τι
    κρύσταλλο έχει ο προγραμματιστής . Και το πιθανότερο να μην έχει στα 6
    αν μιλάμε για τύπου smartbee .
    Επίσης λίγα rs232 to usb είναι της προκοπής .Μπορεί να μην δουλεύει σωστά.
    Οποτε η ποιο πιθανη λυση ειναι ....desktop pc?

  6. #6
    Senior Member 21nikolas's Avatar
    Join Date
    06-08-2006
    Posts
    170
    Uploads
    0

    Re: To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

    Quote Originally Posted by blendsat View Post
    Οποτε η ποιο πιθανη λυση ειναι ....desktop pc?
    Είναι η σίγουρη λύση !
    Αν και τελευταία ακόμα και στα desktop δεν βάζουν serial.
    Μόνο βεβαιώσου για τα mhz και την com γιατί αν είναι λάθος ούτε εκεί θα δεις αποτέλεσμα.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    02-06-2009
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

    Quote Originally Posted by 21nikolas View Post
    Είναι η σίγουρη λύση !
    Αν και τελευταία ακόμα και στα desktop δεν βάζουν serial.
    Μόνο βεβαιώσου για τα mhz και την com γιατί αν είναι λάθος ούτε εκεί θα δεις αποτέλεσμα.
    Μαλιστα ....τωρα μας αλλαξε και το ATR
    F33F411E0F2FAFF6A381832F4F3DE8C0AEC0615E683D

    ...δειχνει παντως οτι εχει επικοινωνια με τον programmer ου παρεπιπτωντος ειναι αυτος που ειπες.
    Ευχαριστω παντως.

  8. #8
    Senior Member 21nikolas's Avatar
    Join Date
    06-08-2006
    Posts
    170
    Uploads
    0

    Re: To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

    Άστο μωρέ...ο αντάπτορας είναι .Είτε λάθος ρύθμιση είτε κακοί drivers είτε ασύμβατο τσιπάκι .
    Άστο πριν γίνει κανένα ατύχημα ... no atr .

    Πάλεψε το μόνο αν δεν βρεις desktop.

    O προγραμματιστής πάντως 99% δεν δουλεύει στα 6 (είχα δει παλιότερα κάτι κομμάτια στα 6 αλλά δεν τα βλέπω πια) .

  9. #9
    VIP Member satgeo's Avatar
    Join Date
    10-04-2009
    Posts
    3,408
    Uploads
    4

    Re: To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

    Quote Originally Posted by blendsat View Post
    Μαλιστα ....τωρα μας αλλαξε και το ATR
    F33F411E0F2FAFF6A381832F4F3DE8C0AEC0615E683D

    ...δειχνει παντως οτι εχει επικοινωνια με τον programmer ου παρεπιπτωντος ειναι αυτος που ειπες.
    Ευχαριστω παντως.
    Dokimase ke xoris ta 6 mhz wgale tin telia apo to gammaloader pou ewales gia ta 6 mhz ke dokimase me 3,5mhz

    Ke to usb se serial prepi na dis pou to ewale ,eise sigouros oti to wrike sto com 1?ektos an ekanes tin rithmisi esi !!

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    02-06-2009
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: To Γνωστο προβλημα με την γνωστη καρτα

    Quote Originally Posted by 21nikolas View Post
    Άστο μωρέ...ο αντάπτορας είναι .Είτε λάθος ρύθμιση είτε κακοί drivers είτε ασύμβατο τσιπάκι .
    Άστο πριν γίνει κανένα ατύχημα ... no atr .

    Πάλεψε το μόνο αν δεν βρεις desktop.

    O προγραμματιστής πάντως 99% δεν δουλεύει στα 6 (είχα δει παλιότερα κάτι κομμάτια στα 6 αλλά δεν τα βλέπω πια) .

    Τελικά αυτό ηταν ...πραγματι ο προγραμματιστης δε δουλευει στα 6 μεγατετοια ...και πραγματι ο ανταπτορας RS-232/USB ειναι για κλωτσες.

    Το έβαλα σε desktop pc και μεσα σε 20" ετοιμος. Και να φανταστεις οτι πριν απο μερικους μηνες ξεφορτωθηκα το desktop για τα ματια ενος laptop (φατην τωρα)


    Νεο θέμα ...εβαλα την καρτα στον τελευταιας τεχνολογιας δεκτη STARBOX IT'S5400 (ναι ναι ....αυτος που ηταν καποτε κλωνος του visionet 8000s ...και ναι ναι ...ειναι αυτος που αμα πεταξεις πανω του το Tefal της μαμας κανεις φαι) ...και προεκυψαν η εξης παρατηρησεις

    1ον Στην αρχη για αγνωστο λογο δεν εβλεπε καν την καρτα.
    2ον ...Τωρα πλεον την βλεπει αλλα δεν ανοιγει τπτ προς το παρον.

    Μηπως πρεπει να περιμενω πανω σε καποιο καναλι της γνωστης εταιριας η να το στειλω "δωρακι" στη γυναικα μου για μαγειρικες αλχημιες?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •