Results 1 to 7 of 7

Thread: pb with dreambox and remote control

  1. #1

    Exclamation pb with dreambox and remote control

    Hi everybody!
    i have a pb with a dreambox 800 HD (clone) not responding to remote control
    i tried the remote with a DM500 and the dream responded perfectly
    i'm forced to use the remote web control for simple thinks like select channel....
    is there a way to fix it?
    i tried many images...no way
    second stage loader version 069

    and i don't know if there is a link between the two but i can't install any version of barry allen....

    i need svp expert advice .
    thanks to all.

  2. #2

    Re: pb with dreambox and remote control

    nobody has idea?
    do you think it's a software pb or a hardware pb?
    nobody has the same pb?

  3. #3
    Moderator TV_LICENCE's Avatar
    Join Date
    31-12-2006
    Location
    somewhere
    Posts
    615
    Uploads
    0

    Re: pb with dreambox and remote control

    Looks like it is Hardware problem

  4. #4
    VIP Member dyndns's Avatar
    Join Date
    17-05-2009
    Location
    παραθαλάσσια
    Posts
    1,581
    Uploads
    7

    Re: pb with dreambox and remote control

    Quote Originally Posted by some888 View Post
    Looks like it is Hardware problem
    Yes it is!
    Did you try new batteries?
    Otherwise contact your dealer

  5. #5

    Re: pb with dreambox and remote control

    ok pb solved
    it was a hardware pb..

  6. #6

    Re: pb with dreambox and remote control

    Quote Originally Posted by soulayman62 View Post
    ok pb solved
    it was a hardware pb..
    Witch one ?
    What was your problem ?
    How did you solve it ?

    Your experience could help me because i have a similar problem.
    Thx :)

  7. #7
    Administrator laitram's Avatar
    Join Date
    12-03-2005
    Location
    .fr16
    Posts
    1,960
    Uploads
    32

    Re: pb with dreambox and remote control

    Quote Originally Posted by jupilerman View Post
    Witch one ?
    What was your problem ?
    How did you solve it ?

    Your experience could help me because i have a similar problem.
    Thx :)
    Hi

    Yes we need to know how you can solved this trouble for knowledges.

    Remenber

    Some Remote control get a "TV" button, anyone can push it accidently but you can NOT drive your dream because RC drive "TV"...
    Have a look & seing witch one is lightning "TV" or "Dream".
    TV!!! push dream button once then test it

Similar Threads

  1. Tutorial How to add the DCW/CCW by remote-control.
    By lunatik2x in forum MetaBox and MetaWare Information and Tutorials
    Replies: 8
    Last Post: 13-06-2011, 17:15:04
  2. Tutorial Code remote control-for Dreambox
    By lolazoca in forum Dreambox Information and Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 30-05-2011, 15:58:43
  3. Dreambox remote control clone ?
    By Cdd in forum Satellite Equipment
    Replies: 0
    Last Post: 24-04-2009, 11:05:19
  4. d+ with remote control
    By chouchou in forum Matrix Reborn Cam
    Replies: 1
    Last Post: 16-10-2006, 23:12:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •