Results 1 to 4 of 4

Thread: DM8000 & HD channel Canalsat + Viaccess card, How ?

  1. #1

    DM8000 & HD channel Canalsat + Viaccess card, How ?

    Hi,

    I have a DM8000 & a Viaccess card subscription to french package Canalsat.
    Since beginning of june 2009, Canalsat has change his mind, all people having a Viaccess card can now have access to all National HD tv stations like TF1HD / France2HD / M6Hd / ArteHD without any extra costs.

    To achive this you need to insert you Viaccess card in a "Canal Ready" labelled sat receiver....the DM8000 is not.

    My question is: are you aware of a way you can access these HD tv channels with a DM8000 & a Viaccess card ? I tried a Powercam Pro but not working for these channels, I refreshed my rights also without success.

    If any knows a solution, please let me know.

    Thanks.

    mami7892002

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    06-09-2008
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: DM8000 & HD channel Canalsat + Viaccess card, How ?

    It seems to me, to have c+ hd channels like TF1 Fr2 M6 etc.... you have to pay 7€ more and to change the card ( seca)

    Please tell me if you heard a different meaning

  3. #3

    Re: DM8000 & HD channel Canalsat + Viaccess card, How ?

    No, you DO NOT need to pay any extra money to have Tf1/ Fr2 / M6 / Arte in HD.

    Since beginning of june ANY card (seca & viaccess) CAN open these channels. They are included in the basic subscription.

    You only need to pay 7€ more for others HD channels like Ushuaia / Sci-fi / NG, Eurosport ....


    But to open all the HD channels with a Viaccess card, your receiver needs to be "Canal Ready".
    I have heard that it should be the same proctection as TNTSAT.

    Does someone can clear TNTSAT channels on a Dreambox ? If yes how ?

    Thanks.

    mami7892002

  4. #4

    Re: DM8000 & HD channel Canalsat + Viaccess card, How ?

    with oscam


    Quote Originally Posted by mami7892002 View Post
    No, you DO NOT need to pay any extra money to have Tf1/ Fr2 / M6 / Arte in HD.

    Since beginning of june ANY card (seca & viaccess) CAN open these channels. They are included in the basic subscription.

    You only need to pay 7€ more for others HD channels like Ushuaia / Sci-fi / NG, Eurosport ....


    But to open all the HD channels with a Viaccess card, your receiver needs to be "Canal Ready".
    I have heard that it should be the same proctection as TNTSAT.

    Does someone can clear TNTSAT channels on a Dreambox ? If yes how ?

    Thanks.

    mami7892002

Similar Threads

  1. local canalsat viaccess 3
    By tamraght2 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 3
    Last Post: 08-10-2009, 08:46:23
  2. Canalsat viaccess??
    By abelleira in forum General Discussions: Cams
    Replies: 0
    Last Post: 13-04-2009, 13:31:05
  3. New canalsat Full new viaccess
    By manou692000 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 4
    Last Post: 11-03-2009, 10:12:21
  4. carte canalsat 039 viaccess
    By canaille in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 13-12-2008, 13:59:18
  5. SCM Viaccess CAM and official viaccess card
    By kawa_71 in forum Viaccess
    Replies: 1
    Last Post: 30-01-2006, 12:45:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •