Results 1 to 2 of 2

Thread: I have PMK ShowTime

  1. #1

    I have PMK ShowTime

    hello

    I have PMK Showtime

    and progDVB vplug add PMK Received EMM but no Working channel

    How Extract PMK on EMM

    help me I have local Card ShowTime


  2. #2
    VIP Member RAYMAN1366's Avatar
    Join Date
    20-06-2006
    Location
    @Satkk
    Posts
    494
    Uploads
    78

    Re: I have PMK ShowTime

    Your pmk is killed.

Similar Threads

  1. Jsc nova art showtime need almajd 26e+ tvmax 26e orbit showtime 26e
    By dr/share in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 21-11-2009, 21:28:23
  2. Replies: 0
    Last Post: 15-11-2009, 15:03:41
  3. Replies: 0
    Last Post: 14-11-2009, 16:07:59
  4. Showtime Down
    By Terminator1 in forum Coco MCR Card
    Replies: 6
    Last Post: 02-05-2009, 18:21:07
  5. Showtime+jsc+art
    By DVB-1 in forum Xcruiser
    Replies: 5
    Last Post: 16-08-2007, 17:04:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •