HI, TO ALL...

Please! Hellp me, I am using (Sharemax 5.7) with Ecolink Ali3329-B fta.

Is it compatible with my BOX???

I am trying to conect with a (NewCamd) free server for testing...But I have problem...

My Settings for <Sharemax 5.7><Server Edit> are below...


Server Name<--->www.free***server.com
Protocol type<--->NewCamd
Version<--->5.25
Host<--->test.satshara.tv
Priority<--->0
User<--->5096539737
Login<--->A99a7d084
Des Key<--->BA 2C D3 43 75 C2 E9 28 09 11 F5 1D A3 57
Port<--->1574
CAID<--->0500


After complete this method I click on (Get CardData) it shows ONLY
Provider :::020900,020910,023700,023B00,024400

When I click on (update port) it shows (ok)...& shows (Trafic TX=2.0)(Trafic RX=2.0)

IN (Sharemax 5.7) when I click on open port, it shows...
Com1 is opened...
Connecting to STB...
SSSP Mode Now...
Humax Changed Channel
GBox Verify ECM...
GBox Verify ECM...
GBox Verify ECM...
GBox Verify ECM...
GBox Verify ECM...

After this a window opens...& shows...

seasonport=0 speed=9600
strange input data in gbox_cfg, OSD, pos 147
OSD <Humax> IP =0.3.1628788652 . 1627827201
Loger init for IP : 000.000.000.000 on port 8017
Cannot connect UDP socket Cannot assign request address mode 03
AU:00/update:01/keyfile:01 Hash:01 DispECM:01/EMM:00 UDPInit:01 OSD:00
CWshare cfg file not found
CPU 80x86 compatible
Error in blind indINP socket
mode: any pid
****hashTableECM 0 elements****
****hashTableECM 0 elements****
****hashTableECM 0 elements****
IP update : was 000.000.000.000 now 2*2.1*4.2*1.1*6


But the screen still scrambled??? <Server Edit> Status Bar shows <Disconnected><No Server>???
What is this??? what I do wrong with it???

PLEASE! What I have to do next??? ....THANKS....