Results 1 to 8 of 8

Thread: Rai eshte mbyllur?

  1. #1
    Contributing Member
    Join Date
    10-03-2007
    Posts
    765
    Uploads
    1

    Rai eshte mbyllur?

    Pashe sot se kanalet e Rait perfshire dhe rai 4,nuk hapen,di gje njeri se cfare ndodh???Faleminderit kush me pergjigjet!

  2. #2
    VIP Member -dr-alb's Avatar
    Join Date
    02-05-2007
    Location
    plazh
    Posts
    890
    Uploads
    27

    Re: Rai eshte mbyllur?

    rai punon perfekt , shiko çelsat se mos i ke vene gabim .

  3. #3
    Super Moderator fillestari's Avatar
    Join Date
    26-12-2008
    Location
    -> -> EU <- <-
    Posts
    1,209
    Uploads
    113

    Re: Rai eshte mbyllur?

    Edhe mua ma beri kete pune para nja 2 ditesh nuk shfaqte figure megjithese celsat i kisha ne rregull por kur e provova pas disa oresh ishte ne rregull sic eshte edhe tani

  4. #4

    Re: Rai eshte mbyllur?

    Quote Originally Posted by fati54 View Post
    Pashe sot se kanalet e Rait perfshire dhe rai 4,nuk hapen,di gje njeri se cfare ndodh???Faleminderit kush me pergjigjet!
    PO ESHTE E VERTETE QE NUK KANE PUNUAR?tek RAI jane duke punuar
    TANI PUNON SHUME MIRE /////OK

  5. #5
    Member
    Join Date
    18-05-2008
    Location
    tirana
    Posts
    94
    Uploads
    0

    Re: Rai eshte mbyllur?

    Edhe mua me ka noll e njajta gja sot per nja nji ore ,
    por para nja dy ditesh lexova te nje forum ita qe ata te rait kane lidhur kontrate me criptimin N3 e cila do u vinte ne pune shum shpejt.....
    Sepse rai donte te shtonte dhe ca kanale dhe e kishte ba criptimin ma te fort....
    Kshtu qe po nuk ju gjet zgjidhje N3 by by edhe rait si polakeve........

  6. #6
    Member krenari's Avatar
    Join Date
    30-06-2008
    Location
    TIRANA/ALBANIA
    Posts
    83
    Uploads
    0

    Re: Rai eshte mbyllur?

    Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Edhe mua ma beri kete pune para nja 2 ditesh nuk shfaqte figure megjithese celsat i kisha ne rregull por kur e provova pas disa oresh ishte ne rregull sic eshte edhe tani
    Rai Mediaset dhe la7 jane perfshire ne 1pakete te re te vetme te quajtur tivusat
    (ekuivalentja e te njejtes pakete per ne tokesor ne digital).Paketa do te kodohet me nagra 3 per programet qe keto kompani disponojne vetem brenda terrirorit te italise e do jete e mundur te shikohet nepermjet 1 karte qe do shperndahet ne itali per te gjithe ata qe paguajne taksen televizive gratis.prandaj dhe ato dite ka pasur numra sidomos te rai 4 pasi kane qene duke provuar sistemet e reja.Berluskoni po provon edhe kanalet aktuale te mediaset ne HD po jane te koduar ne nagra 3 kurse rai po teston ne 1 kanal RaiHD free.

  7. #7
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: Rai eshte mbyllur?

    RAI 1.2.3.4 tek HB freq: 10992 eshte OK, shpresoj te vazhdojne te tille me tej.

  8. #8
    Contributing Member Neim20's Avatar
    Join Date
    07-06-2009
    Posts
    382
    Uploads
    10

    Post Re: Rai eshte mbyllur?

    Po ,deri ne fund te korrikut,kur fillon trasmetimin paketa Tivusat.Mindesite jane qe te tvazhdojne me simultkrup(se...+na...).Te shohim.

Similar Threads

  1. Info Cfare eshte "emu"?????
    By horriho in forum Albanian / Shqip
    Replies: 4
    Last Post: 18-09-2009, 18:58:05
  2. A eshte e vertete
    By mile kristo in forum Albanian / Shqip
    Replies: 11
    Last Post: 13-02-2009, 21:09:09
  3. Çfare eshte key.dat file?
    By gertl in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 23-01-2009, 08:26:37
  4. Question Kush eshte aparati sat me i mire?
    By sakoal in forum Albanian / Shqip
    Replies: 12
    Last Post: 27-07-2008, 22:52:08
  5. cili eshte moduli me i mire per momentin?
    By the_shepherd in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 14-10-2006, 03:06:14

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •