Results 1 to 5 of 5

Thread: kako sad mogu otkljucati premiere

  1. #1

    Smile kako sad mogu otkljucati premiere

    kako sad mogu otkljucati premiere

  2. #2

    Re: kako sad mogu otkljucati premiere


    I nema promasaja

  3. #3
    Senior Member sole OS's Avatar
    Join Date
    25-07-2007
    Location
    Osijek - CROATIA
    Posts
    293
    Uploads
    126

    Re: kako sad mogu otkljucati premiere

    Isto kao i kolega iznad tebe , he he

    naravno ili CS kao i večina ako imaš sve potrebno

    poz...

  4. #4

    Thumbs up imam resenje za premieru

    imas mogucnosht da gledash
    kupi orginal card ot premiera kosta 260 za 2 godine
    ili ima i pirat 2 godine kosta 150 euro
    pa nema problema
    cao

    za info javitese u pm [EMAIL="********************.com[/EMAIL]

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    05-09-2009
    Posts
    15
    Uploads
    0

    Re: kako sad mogu otkljucati premiere

    imam opticum 9500 hd ,ide sa newcams ,imas neku informacije u vezi nemacki sky onda mi javi !I ako nesto kosta ,siguran server ?

Similar Threads

  1. CCA na SS2 kako ?
    By rvlaisav in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 1
    Last Post: 21-12-2009, 06:42:30
  2. Cccam kako radi?
    By Coxa in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 4
    Last Post: 14-09-2009, 21:44:33
  3. kako podesiti motor
    By sandrije in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2009, 14:09:04
  4. kako uraditi jtag
    By krzan in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 1
    Last Post: 28-02-2009, 17:00:14
  5. Nova key tv kako só para ( HTS 7300 MaxPlus )
    By tomatos in forum Portuguese / Português
    Replies: 4
    Last Post: 12-10-2006, 02:58:24

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •