Results 1 to 8 of 8

Thread: Insrting keys on a new C-tech 2500+

  1. #1

    Insrting keys on a new C-tech 2500+

    Hello All

    Could any body help me to insert keys on a new C-tech 2500+, I am a newbee on C-tech. Thanks in advance.
    Mourad

  2. #2
    Contributing Member
    Join Date
    06-02-2009
    Posts
    516
    Uploads
    0

    Re: Insrting keys on a new C-tech 2500+

    You go here, take Softcam Ctech Plus USB, copy it to your usb stick, insert it to your receiver and finding it at the menu of the receiver you load the softcam.

  3. #3

    Re: Insrting keys on a new C-tech 2500+

    Hello Serafein

    Thanks for your help, but I meant manually insertion.
    Sorry If I am bit RFH all the time.:)

  4. #4
    VIP Member
    Join Date
    29-03-2005
    Posts
    5,110
    Uploads
    0

    Re: Insrting keys on a new C-tech 2500+

    Quote Originally Posted by mourad1966 View Post
    Hello Serafein

    Thanks for your help, but I meant manually insertion.
    Sorry If I am bit RFH all the time.:)
    Hello, for manually insertion you have to open the hidden menu.

    For inserting BISS - CCW - DCW write the number 8280 on your remote control.

    For inserting IRDETO - SECA - VIACCESS - NAGRAVISION - etc. write 8282 on the remote control.

    Good luck !

  5. #5

    Question Re: Insrting keys on a new C-tech 2500+

    Thank you for your help, but does not do any thing these keys 8280 or 8282, I am sure I need some kind of software than it will work but wich software I need this is the big question, I have a friend who told me that two weeks ago his did not have any problem for inserting the keys manually with 8280 and 8282, but now does not work any more is there any new firmare or some thing that we are missig, thank you for your help, waiting for you answer.
    Br Mourad1966

  6. #6
    VIP Member
    Join Date
    29-03-2005
    Posts
    5,110
    Uploads
    0

    Re: Insrting keys on a new C-tech 2500+

    Quote Originally Posted by mourad1966 View Post
    Thank you for your help, but does not do any thing these keys 8280 or 8282, I am sure I need some kind of software than it will work but wich software I need this is the big question, I have a friend who told me that two weeks ago his did not have any problem for inserting the keys manually with 8280 and 8282, but now does not work any more is there any new firmare or some thing that we are missig, thank you for your help, waiting for you answer.
    Br Mourad1966
    Hello, in your 2500+ upload the last software: here it is.

  7. #7

    Re: Insrting keys on a new C-tech 2500+

    Thanks a lot it really work.

  8. #8
    VIP Member
    Join Date
    29-03-2005
    Posts
    5,110
    Uploads
    0

    Re: Insrting keys on a new C-tech 2500+

    Quote Originally Posted by mourad1966 View Post
    Thanks a lot it really work.
    Hello, when it's possible, it's a pleasure to help the members of our great site!

Similar Threads

  1. Clarke tech 2500 plus
    By FREETOBEFREE in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-2009, 21:44:21
  2. problema clark tech 2500 plus
    By alex_s_91 in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 17-08-2009, 23:01:08
  3. C-Tech 2100 ed inserimento keys
    By -Vash- in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 21-07-2009, 22:12:19
  4. Question Flasher un Powersat PS-2500 + keys (clés)
    By SatExplorer in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-2009, 14:49:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •