Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Digiality

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    14-12-2008
    Location
    Denmark
    Posts
    293
    Uploads
    0

    Digiality

    Kam nje digiality CX-CI 304 dhe dua ti hedh sw e fundit 16.05 A ka ndonjeri pervoje me kete aparat se kam nevoje per ndihme.

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: Digiality

    nuk e dija qe ekziston akoma kjo aparatyre cfare kerkon per ndihme ky aparat eshte me irdeto dhe nuk luan D/G kurse tek modula vetem me conax origjinale luan jo te d/g. loader perdor per lg eshte njesoj hap aparatin hap loaderin ben conet dhe pastaj upgrage me duket se dhe me x client te lg mund te besh software down load file mus o frikeso se ska ndonje gje te madhe por te them dicka iku koha i ketij aparati mendo per tjeter ...cfare ndihme me thuaj.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    14-12-2008
    Location
    Denmark
    Posts
    293
    Uploads
    0

    Re: Digiality

    Quote Originally Posted by tamo View Post
    nuk e dija qe ekziston akoma kjo aparatyre cfare kerkon per ndihme ky aparat eshte me irdeto dhe nuk luan D/G kurse tek modula vetem me conax origjinale luan jo te d/g. loader perdor per lg eshte njesoj hap aparatin hap loaderin ben conet dhe pastaj upgrage me duket se dhe me x client te lg mund te besh software down load file mus o frikeso se ska ndonje gje te madhe por te them dicka iku koha i ketij aparati mendo per tjeter ...cfare ndihme me thuaj.
    Me duket se po flasim per dy aparate te ndryshme ky qe kam une ka 2 module conax dhe viaccess dhe ka vend per modul tjeter. Karten e dgtalb e lexon pa problem se ate kam perdore deri para pak kohe. Aparat tjeter kam dhe 2 te tjere njeri eshte dreambox po kete qe kam me vjen keq ta hedh ne plera prandaj po shof mos bej dicka. Nqse e njeh aparatin une desha ti hedh versionin e fundit sw qe e mora nga kjaerluff1 (qe eshte dhe prodhuesi) e lidha pc me aparatin me 0 modem rs232 dhe me del tabela
    Serial Dowload Version 3.0
    Using COM1=default
    Establishing Communication ......
    --
    Ndez aparatin sic thote guida por ngel aty dhe nuk jep asnje shenje tjeter prandaj pyes ku kam gabuar

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: Digiality

    ndoshta ke te drejte sepse nga emri dhe modeli jane te njejte por ndoshta ke dale ndonje aparat i ri nga firma prodhoese por mbaj mend dhe softet nga nje faqe hollandeze i zbrisja.2.ne rastin tend ndodhin 2 gjera .1nuk sqaron laptop ke apo cumpiuter te madh si ta them sepse nuk te njeh com n.q.s e ke me usb duhet te bash disa rregullime te com si dhe bit raund te jen 115200,dhe te shikosh se mos eshte com2,3,, 2.ndoshta softi jot i ri nuk i pershtatet hardwarit te aparatures dhe ben error ne komunikim.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    14-12-2008
    Location
    Denmark
    Posts
    293
    Uploads
    0

    Re: Digiality

    Quote Originally Posted by tamo View Post
    ndoshta ke te drejte sepse nga emri dhe modeli jane te njejte por ndoshta ke dale ndonje aparat i ri nga firma prodhoese por mbaj mend dhe softet nga nje faqe hollandeze i zbrisja.2.ne rastin tend ndodhin 2 gjera .1nuk sqaron laptop ke apo cumpiuter te madh si ta them sepse nuk te njeh com n.q.s e ke me usb duhet te bash disa rregullime te com si dhe bit raund te jen 115200,dhe te shikosh se mos eshte com2,3,, 2.ndoshta softi jot i ri nuk i pershtatet hardwarit te aparatures dhe ben error ne komunikim.
    Faleminderit Tamo per pergjigjen por problemin fatmiresisht e zgjidha ngaqe ketu nuk e njeh njeri kete aparat fillova ti provoj te gjitha mundesite. Dhe problemi ishte qe aparati duhej te hiqej nga priza e korentit dhe kur dilte ne ekran "conection" duhej ta fusje prizen ne vend qe te zbriste software, nderkohe qe guida thoshte qe ta fikja dhe ta ndizja aparatin pa e hequr nga priza.
    Tani kam ngecur ne nje vend tjeter aparati ka nga mbrapa fishe per modem jo per fishe ethernet ke ndonje ide si mund ta lidh me internet??

  6. #6
    Moderator mile kristo's Avatar
    Join Date
    24-06-2007
    Location
    EU
    Posts
    1,717
    Uploads
    269

    Re: Digiality

    tung nuke ka ndonji mundesi qe te lidhet me internet eshte humbje kohe pake kohe me pare kemi biseduar per ket lloj aparati bashke dhe une e kame nji digiality dhe e mbaje per prove me shume por per mendimin tim mos u lodh kot ose ne qofte se do ta kthesh ne klone munde ta beshe por prap eshte humbje kohe

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    14-12-2008
    Location
    Denmark
    Posts
    293
    Uploads
    0

    Re: Digiality

    Quote Originally Posted by mile kristo View Post
    tung nuke ka ndonji mundesi qe te lidhet me internet eshte humbje kohe pake kohe me pare kemi biseduar per ket lloj aparati bashke dhe une e kame nji digiality dhe e mbaje per prove me shume por per mendimin tim mos u lodh kot ose ne qofte se do ta kthesh ne klone munde ta beshe por prap eshte humbje kohe
    Faleminderit per pergjigjen po qe lidhemi ne msn dhe flasim me shtruar se me vjen keq per dreqin ta hedh ne plehra nje mundesi eshte se aparati ka vend per modul po per nje diablo p.sh?

  8. #8
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: Digiality

    E vetmja menyre per ty lidhur me internet te d/giality ishte kjo e klonoje me nje soft xcruzer p.sh.400....dhe hyje tek parent lock shtyp 3333 dhe me nje progam on chanel te x kruizer beje sharing nepermjet rs 232 me nul modem kabell sigurisht duhet te sigurohesh me pare cd key,,,,por kjo menyre vdiq per te gjithe para nja 2-3 javesh kur ky prog/ ju (keput)linja......me gjith respekt kjo teme eshte e konsumuar per mua pa keqkuptime...te uroj naten

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    14-12-2008
    Location
    Denmark
    Posts
    293
    Uploads
    0

    Re: Digiality

    Quote Originally Posted by tamo View Post
    E vetmja menyre per ty lidhur me internet te d/giality ishte kjo e klonoje me nje soft xcruzer p.sh.400....dhe hyje tek parent lock shtyp 3333 dhe me nje progam on chanel te x kruizer beje sharing nepermjet rs 232 me nul modem kabell sigurisht duhet te sigurohesh me pare cd key,,,,por kjo menyre vdiq per te gjithe para nja 2-3 javesh kur ky prog/ ju (keput)linja......me gjith respekt kjo teme eshte e konsumuar per mua pa keqkuptime...te uroj naten
    Te kuptoj drejte kjo teme eshte e konsumuar por une kisha dhe nje pyetje te fundit hyrjen per modem qe ka nga mbrapa per cfare mund te perdoret?

  10. #10
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: Digiality

    hyrja modem eshte per shume gjera shum aparatura kane on line sherbime alternative pay bank etjer etjer ,disa mund te besh dhe upgrade nje soft te ri ose te kumunikosh me flashin apo procesorin sigurisht me nje lidhje te vecante ka dhe null modem kabell nga njera ene rs 232 dhe tjetra me fish telefoni qe lidhet atje ku thot modem ....por konkretisht nuk ke rrug tjeter pervec atij programe qe thash me lart qe e kam perdorur vete deri pas pak kohesh....te uroj naten byrazer....

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Digiality Chat
    By goody in forum Digiality
    Replies: 3
    Last Post: 30-01-2007, 02:49:03
  2. Digiality Tools
    By Satty in forum Digiality Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2005, 21:46:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •