Results 1 to 8 of 8

Thread: Ειδησεις-Θεματα γενικου ενδιαφερωντος

 1. #1
  Banned parxar's Avatar
  Join Date
  18-01-2007
  Location
  thessaloniki gr.
  Posts
  304
  Uploads
  0

  Lightbulb Ειδησεις-Θεματα γενικου ενδιαφερωντος

  "Δύο νέοι αναμεταδότες για την Total TV .H εταιρεία Serbia Broadband (SBB) ανακοίνωσε στις 13 Ιουλίου τη μίσθωση δύο νέων αναμεταδοτών στην τροχιακή θέση 16Ε, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση της σερβικής συνδρομητικής πλατφόρμας Total TV. Παράλληλα, η SBB και η Eutelsat Communications ανανεώσαν το συμβόλαιο μίσθωσης την δύο ήδη υφιστάμενων αναμεταδοτών που χρησιμοποιεί η Total TV από το 2006. Η νέα χωρητικότητα της Total TV θα χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη θεματικών καναλιών, στα οποία περιλαμβάνονται τα Cinemax 2, MGM, Discovery ID, Disney, καθώς και δύο νέα κανάλια από την Pink Media Company. Παράλληλα, θα χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της Total TV σε νέες χώρες (π.χ. FYROM) και για τη βελτίωση της εικόνας των καναλιών. Τα κανάλια της Total TV εκπέμπονται από το ιδιόκτητο teleport της SBB στο Βελιγράδι, καθώς και από το teleport της STN που βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα. Η Total TV εκπέμπει με σύστημα κρυπτογράφησης Videoguard και μέχρι στιγμής απευθύνεται σε 5 χώρες (Σερβία, Βοσνία, Σλοβενία, Κροατία, Μαυροβούνιο). (Κώστας Πρέντας)" το θεμα ειναι copy/paste απο το satleo

 2. #2
  Banned parxar's Avatar
  Join Date
  18-01-2007
  Location
  thessaloniki gr.
  Posts
  304
  Uploads
  0

  Lightbulb Re: Ειδησεις-Θεματα γενικου ενδιαφερωντος

  "ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011.Στις 7 Ιουλίου κατατέθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων το νομοσχέδιο που θέτει τέρμα στην αναλογική τηλεόραση και ωθεί πλήρως την Κύπρο στην τεχνολογία της ψηφιακής εκπομπής. Το νομοσχέδιο τροποποιεί τη νομοθεσία έτσι ώστε οι άδειες των αναλογικών τηλεοπτικών σταθμών να μην ισχύουν πέραν της 1ης Ιουλίου 2011, ημερομηνία η οποία αποφασίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο για τον τερματισμό των αναλογικών μεταδόσεων και την πλήρη ένταξη της Κύπρου στο ψηφιακό τηλεοπτικό περιβάλλον.

  Ως γνωστόν, θα δημιουργηθούν δύο ψηφιακές πλατφόρμες. Όπως έγραψε ξανά ο Π τον περασμένο Οκτώβριο, για εθνικούς λόγους αποφασίστηκε το ΡΙΚ να έχει τη δική του πλατφόρμα ψηφιακής εκπομπής, την οποία θα ενισχύσει και με άλλα κρατικά κανάλια (π.χ. για τους Τουρκοκυπρίους και με το κανάλι της Βουλής). Η δεύτερη πλατφόρμα θα είναι εμπορική και θα εκπέμπει τα υφιστάμενα ιδιωτικά κανάλια και όσα καινούργια γίνουν.

  Η ιδιωτική πλατφόρμα θα μπορεί να εκπέμπει μπουκέτα τόσο σε ελεύθερη λήψη όσο και με συνδρομή. Επίσης έγινε πρόνοια όπως οι τηλεθεατές διαθέτουν μία μόνο κεραία (την υφιστάμενή τους αντένα) για να λαμβάνουν σήμα κι από τις δύο πλατφόρμες, ώστε να είναι σε θέση να παρακολουθούν τουλάχιστον τα υφιστάμενα ανοικτά κανάλια. Για ψηφιακή λήψη θα απαιτείται εγκατάσταση εξωτερικού αποκωδικοποιητή για τηλεοράσεις παλαιού τύπου (CRT), ενώ οι LCD και Plasma έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και μπορούν να λαμβάνουν ψηφιακά, με εξαίρεση ορισμένες που θα χρειαστούν εξωτερικό αποκωδικοποιητή. (Πολίτης)" To θεμα ειναι copy/paste απο το satleo

 3. #3
  Banned parxar's Avatar
  Join Date
  18-01-2007
  Location
  thessaloniki gr.
  Posts
  304
  Uploads
  0

  Lightbulb Re: Ειδησεις-Θεματα γενικου ενδιαφερωντος

  "ΣΥΓΧΩΝΕYΣΗ SHOWTIME-ORBIT.Η Kuwait Projects Company (KIPCO) ανακοίνωσε στις 12 Ιουλίου τη συγχώνευση των Showtime και Orbit σε μια νέα εταιρεία που θα γίνει ο μεγαλύτερος πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Η εταιρεία θα αποτελεί συνεργασία του Orbit Group (θυγατρική του Mawarid Group) και της Showtime Arabia (θυγατρική της KIPCO). H νέα αραβική πλατφόρμα θα παρέχει περισσότερα από 70 κανάλια (SD & HD), υποσχόμενη αποκλειστικότητες σε κινηματογραφικές ταινίες του Hollywood, αθλητικά γεγονότα, καθώς και σε αραβικές και διεθνείς ψυχαγωγικές εκπομπές. Αναμένονται ανακοινώσεις για το όνομα της νέας πλατφόρμας, το δορυφόρο (ή τους δορυφόρους) που θα χρησιμοποιεί, το σύστημα κρυπτογράφησης, το λογισμικό αμφίδρομων υπηρεσιών, τον αποκωδικοποιητή κλπ. (Κώστας Πρέντας)" Το θεμα ειναι copy/paste απο το satleo

 4. #4
  Banned parxar's Avatar
  Join Date
  18-01-2007
  Location
  thessaloniki gr.
  Posts
  304
  Uploads
  0

  Lightbulb Re: Ειδησεις-Θεματα γενικου ενδιαφερωντος

  _____Ο ΟΤΕ εισέρχεται στη δορυφορική συνδρομητική TV._____ "Από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η μάχη μεριδίων στην αγορά, στην οποία σήμερα κυριαρχεί η Nova !
  Μπορεί οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών να προσφέρουν σήμερα τηλεοπτικό περιεχόμενο μέσω ευρυζωνικών συνδέσεων, ωστόσο ο πόλεμος της συνδρομητικής τηλεόρασης ξεκινάει από τον Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση ο ΟΤΕ να εκπέμψει συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση, μέσω του συστήματος HellasSat. Και η κίνηση αναμφίβολα θα θερμάνει την αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης, η οποία σήμερα κυριαρχείται σχεδόν μονοπωλιακά από τη Nova.

  Προς την κατεύθυνση αυτή αναμένεται σύντομα ο ΟΤΕ να αποκτήσει την άδεια που έχει εκχωρήσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στην HellasSat A. E. H άδεια δεν έχει υπογραφεί ακόμη από τον αρμόδιο υπουργό κ. Π. Παυλόπουλο, αλλά εκτιμάται ότι θα το πράξει μέχρι τέλος του μήνα. Η μεταβίβαση της άδειας από την ΗellasSat στον ΟΤΕ γίνεται κυρίως για λόγους οικονομίας κλίμακας στην απόκτηση περιεχομένου. Ο ΟΤΕ, με τη μεταβίβαση αυτή, θα διαπραγματεύεται το περιεχόμενο με τους μεγάλους παραγωγούς (studios κ. λπ.), τόσο για την πλατφόρμα IPTV όσο και για τη δορυφορική που λειτουργεί στον HellasSat. Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για διεμβολισμό της Nova στα δικαιώματα περιεχομένου, αφού ο ΟΤΕ κατάφερε να αποκτήσει δύο σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εκείνο της Γερμανίας και της Ισπανίας. Τον Σεπτέμβριο λέγεται ότι θα διεκδικήσει και το πρωτάθλημα της Αγγλίας. Ο ανταγωνισμός μάλιστα που έχει προκληθεί μεταξύ Nova και ΟΤΕ στην απόκτηση περιεχομένου έχει οδηγήσει σε αύξηση των τιμών, οι οποίες πλέον ανέρχονται στο διπλάσιο ή και το τριπλάσιο επίπεδο απ' ό, τι πριν από ένα χρόνο. Η νέα υπηρεσία δορυφορικής μετάδοσης συνδρομητικής τηλεόρασης από τον ΟΤΕ αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως στην ερχόμενη ΔΕΘ. Ωστόσο... , σε όλη τη διάρκεια της νέας τηλεοπτικής σεζόν η πλατφόρμα θα εμπλουτίζεται και θα ενισχύεται με πακέτα και ειδικές προσφορές.
  Η κίνηση αναμένεται να δημιουργήσει μια νέα πηγή εσόδων στον ΟΤΕ, καθώς τα αποτελέσματα της λειτουργίας της πλατφόρμας του IPTV (τηλεόραση μέσω Internet) δεν είναι και τόσο θετικά μέχρι σήμερα. Οι πελάτες του ΟΤΕ που έχουν υιοθετήσει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα (μέσω Ιντερνετ) είναι πολύ λίγοι -εκτιμώνται σε 4.000 έως 5.000- και οι αριθμοί αυτοί δεν μπορούν να στηρίξουν μια επικερδή δραστηριότητα στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Deutsche Telekom στα τρία χρόνια παροχής υπηρεσιών IPTV έχει περίπου 500.000 πελάτες σε μια αγορά 80 εκατ. ανθρώπων.
  Αντίθετα, ο ΟΤΕ έχει τη θετική εμπειρία της Romtelecom, η οποία κατάφερε να αποκτήσει περίπου 1 εκατ. συνδρομητές δορυφορικής τηλεόρασης στη Ρουμανία στα δύο τελευταία χρόνια. Η υπηρεσία που ονομάζεται dolce προσφέρεται πάλι μέσω του δορυφόρου HellasSat και έχει καταφέρει να ανασχέσει τη σημαντική διαρροή πελατών που καταγράφηκε τα τελευταία δύο - τρία χρόνια στη ρουμανική θυγατρική εταιρεία του ΟΤΕ.
  Η υψηλή χωρητικότητα του HellasSat είναι σε θέση να υποστηρίξει τη μετάδοση σήματος υψηλής ευκρίνειας. Η μετάδοση αυτή προσφέρει διπλάσια ευκρίνεια απ' ό, τι η υφιστάμενη μορφή μετάδοσης και καθιστά απολαυστικότερη την τηλεθέαση. Εφόσον ο ΟΤΕ προετοιμαστεί έγκαιρα και ξεκινήσει τη λειτουργία της νεάς δορυφορικής πλατφόρμας, θα είναι η πρώτη μετάδοση σήματος τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας στην Ελλάδα.
  Η ελληνική αγορά
  Η αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα θεωρείται ώριμη παρά το γεγονός ότι η διείσδυσή της στα ελληνικά νοικοκυριά είναι χαμηλή (περίπου στο 10%). Σύμφωνα με έρευνα της Public Issue, το 2008 υπήρχαν 330.000 πελάτες (νοικοκυριά) συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, ενώ το α΄ τρίμηνο του 2009 η Nova ανακοίνωσε 352.000 συνδρομητές. Η πραγματική αγορά ωστόσο είναι μεγαλύτερη, καθώς θεωρείται ότι υπάρχουν πολλοί πειρατές των υπηρεσιών Nova. Aπό την άλλη πλευρά, υπάρχει και η νέα τεχνολογική πλατφόρμα που προσφέρει συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης μέσω τηλεπικοινωνιακών δικτύων (DSL). H συγκεκριμένη αγορά θεωρείται χαμηλού ενδιαφέροντος και μέχρι σήμερα εκτιμάται ότι υπάρχουν περίπου 100.000 συνδρομητές, εκ των οποίων τους περισσότερους ελέγχει η On Telecoms. Επειδή όμως η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται συνδυαστικά με άλλα πακέτα (ευρυζωνικό Internet και τηλεφωνία), είναι δύσκολο να βρεθεί ο πραγματικός αριθμός των πελατών που κάνει χρήση της συγκεκριμένης συνδρομητικής υπηρεσίας τηλεόρασης."
  ________απο την εφημεριδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ_______

 5. #5
  Banned parxar's Avatar
  Join Date
  18-01-2007
  Location
  thessaloniki gr.
  Posts
  304
  Uploads
  0

  Lightbulb Re: Ειδησεις-Θεματα γενικου ενδιαφερωντος

  __Διαφορα συντομα νεα__ " To βρετανικό δίκτυο BBC ανακοίνωσε ότι περικόπτονται επ αόριστον όλα τα μπόνους των εκτελεστικών διευθυντών και αναθεωρούνται οι μισθοί τους, καθώς η κρατική εταιρεία προσπαθεί να περιορίσει τις δαπάνες της εν μέσω οικονομικής κρίσης.
  Mamma Mia! Με ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών και με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι, το δημοφιλές θεατρικό μιούζικαλ που έγινε μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή κάνοντας ρεκόρ εισπράξεων σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 26 Ιουλίου, αποκλειστικά στo novacinema1 στις 22:00 (Δ.Τύπου)
  To Mezzo, το κανάλι κλασικής και τζαζ μουσικής που προβάλλεται αποκλειστικά από την ψηφιακή πλατφόρμα Nova, παρουσιάζει την Τετάρτη 15/07 στις 21:00, σε ζωντανή μετάδοση από το Ηρώδειο, το αφιέρωμα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο μεγάλο συνθέτη Φέλιξ Νέντελσον, υπό τη μουσική διεύθυνση του Βύρωνα Φιδετζή. (Δ.Τύπου)
  OTE: 60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας το μήνα για κλήσεις προς κινητά με τα αναβαθμισμένα ΟΤΕ talk και conn-x talk. (Δ.Τύπου)" το θεμα ειναι copy/paste απο το satleo

 6. #6
  Banned parxar's Avatar
  Join Date
  18-01-2007
  Location
  thessaloniki gr.
  Posts
  304
  Uploads
  0

  Lightbulb Re: Ειδησεις-Θεματα γενικου ενδιαφερωντος

  redlight premium στις 13 μ. ανατ. και 5 μ. δυτ."
  Στο πακέτο των πέντε καναλιών Sex On TV (Diamond (RL Premium promo), Gold, Silver, Crystal, Classic) προστέθηκε και το νέο κανάλι RedLight Premium. Συνολικά λοιπόν στο πακέτο του Sex On TV έχουμε πλέον 6 κανάλια. Το πακέτο βρίσκεται στις 13Εast στην συχνότητα 11411 Η 27500 5/6 και στις 5West στην συχνότητα 12615 Η 9180 5/6. To RedLight Premium από τις 2 Ιουλίου 2009 αντικατέστησε τα RedLight Hot-Spicy-Treat-Xperience (9East). Κώστας Παπαζαχαρίου (10/07/2009, τελευταία τροποποίηση 13/7/2009)" το θεμα ειναι copy/paste απο το satleo

 7. #7
  VIP Member dyndns's Avatar
  Join Date
  17-05-2009
  Location
  παραθαλάσσια
  Posts
  1,581
  Uploads
  7

  Re: Ειδησεις-Θεματα γενικου ενδιαφερωντος

  Kalimera

  Na anoikso mia parenthesi?
  - ta vradya mas tin kopanas logo douleias kai ta ksimeromata
  eisai pali edo parea me tous pro.i.nous
  - kane mou an theleis mia hari horis na pareksigitheis omos....

  euharisto

 8. #8
  Banned parxar's Avatar
  Join Date
  18-01-2007
  Location
  thessaloniki gr.
  Posts
  304
  Uploads
  0

  Lightbulb κλεινει η παρενθεση.

  Quote Originally Posted by dyndns View Post
  Kalimera

  Na anoikso mia parenthesi?
  - ta vradya mas tin kopanas logo douleias kai ta ksimeromata
  eisai pali edo parea me tous pro.i.nous
  - kane mou an theleis mia hari horis na pareksigitheis omos....

  euharisto
  αν ημουν mod πολυ ευχαριστως να σου την εφτιαχνα τη χαρη,καμια απολυτως παρεξηγηση.αυτο για το δευτερο σκελος.για το πρωτο η απαντηση ειναι η εξης:πρωινη δουλεια με δωρεαν απεριοριστη συνδεση στο internet.με πολλους πελατες με γραφειο και με υφισταμενους τι δουλεια ειναι? δεν θες να μαθεις γι'αυτο αστο καλυτερα. υγ:αν ημουν mod θα "εξαφανιζα"την παρενθεση

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •