Results 1 to 2 of 2

Thread: dsn8400 clone

  1. #1

    dsn8400 clone

    kam nje dsn 8400 advance te clonuar ne truman.a ka ndonje mundesi te hape dicka me firmware apo duhet ta karikoj me softcam?ju falenderoj paraprakisht dhe pershendetje te gjitheve!

  2. #2
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: dsn8400 clone

    Quote Originally Posted by drtn74 View Post
    kam nje dsn 8400 advance te clonuar ne truman.a ka ndonje mundesi te hape dicka me firmware apo duhet ta karikoj me softcam?ju falenderoj paraprakisht dhe pershendetje te gjitheve!
    Vendos sw starsat3500 super ver 369 futi nje sofcam e te shohesh digi tv,rai,etj...kaq eshte mundesia e ketij lloj resiveri...

Similar Threads

  1. clone dm 500 s help
    By duugduug in forum Dreambox
    Replies: 1
    Last Post: 27-02-2009, 21:18:05
  2. Question clone dsi 30
    By pecqeps in forum Thomson
    Replies: 0
    Last Post: 12-11-2008, 12:19:39
  3. Clone
    By jcsam in forum FTEmaximal Information and Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 18-06-2007, 05:15:29
  4. clone or not
    By elsenordingding in forum ID Digital
    Replies: 0
    Last Post: 29-12-2005, 18:03:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •