Results 1 to 2 of 2

Thread: Disney Channel Romania

 1. #1
  Senior Member
  Join Date
  13-05-2009
  Location
  Milan - Italy
  Posts
  226
  Uploads
  4

  Disney Channel Romania  Disney Channel este un canal de televiziune pentru copii, viitor de limba română care aşteaptă să înceapă sfârşitul lui 2009 pentru a emite si in Romania, cand se va separa de la Jetix (Europa Centrală şi de Est).
  Postul de televiziune pentru copii Jetix Romania isi schimba denumirea in Disney Channel, a anuntat, marti, compania Walt Disney, ce detine pachetul majoritar in reteaua europeana Jetix. Rebranduirea in Disney Channel este un proces aplicat atat pietei romanesti, cat si in Ungaria, Cehia, Slovacia si Bulgaria.
  Potrivit unui comunicat de presa, postul va difuza, pe viitor, mai multe productii Disney, dupa ce primele programe produse de Disney Channel, precum Hannah Montana si Phineas and Ferb, au fost introduse in grila Jetix in urma cu aproape un an. Disney Channel isi imparte publicul tinta in doua grupuri mari - copii cu varste cuprinse intre 2-5 ani si copii cu varste cuprinse intre 6-14 ani.
  Potrivit informarii de presa, introducerea unor seriale produse de Disney in grila Jetix a propulsat acest post de pe pozitia secunda pe prima pozitie in randul celor mai urmarite posturi pentru copii din Romania.
  Tot marti a fost anuntata numirea lui Maciej Bral in functia de vicepresedinte si manager general al Disney Channels si Jetix in Europa Centrala si de Est, urmand sa coordoneze in cadrul companiei Walt Disney sectiunea pentru copii si familie, ce include programe precum Disney Channel, Jetix si Jetix Play.
  Disney Channel Worldwide are un portofoliu de 98 de canale disponibile in 167 de tari. Potrivit datelor furnizate companie, Disney Channel s-a clasat, anul trecut, pe locul 1 pe segmentul sau de piata in Europa Centrala si de Est.

  info MoneyRO

  Aflat în România pentru o serie de întâlniri menite să pregătească lansarea din toamnă, Bral a explicat că schimbarea se va întâmpla indiferent de contextul economic. “Din ce am văzut până acum, legat de piaţa românească, legat de audienţe, de acoperirea şi performanţele conţinutului nostru, stăm încă foarte bine. Anul trecut, când am introdus primele programe Disney pe canalul Jetix, postul a sărit imediat pe primul loc între posturile de copii de pe piaţă”, a spus oficialul. De asemenea, Bral a menţionat că ideea noului post a generat un “interes enorm” printre clienţii de publicitate, mai ales că noul canal va porni cu o bază destul de mare de abonaţi, respectiv cei preluaţi de la Jetix.
  “Strategia noastră este foarte simplă, foarte transparentă şi concentrată: livrarea de conţinut de calitate. Conţinutul face totul pentru o televiziune, iar compania Disney are această capacitate de a livra cel mai bun conţinut pentru copii, programe care să îi stimuleze şi să îi determine să urmeze valorile acestui brand”, a explicat Maciej Bral. În ceea ce priveşte conţinutul noului post, acesta va include în special programe Disney, însă va păstra şi unele dintre cele difuzate până acum de Jetix 2. #2
  Senior Member
  Join Date
  13-05-2009
  Location
  Milan - Italy
  Posts
  226
  Uploads
  4

  Re: Disney Channel Romania

  DigiTV today tested Disney Channel

Similar Threads

 1. Info ►Disney Channel |Cryptoworks
  By uȠiӃ ζ in forum Cryptoworks
  Replies: 19
  Last Post: 17-08-2011, 14:10:26
 2. Disney Channel analoog en digitaal bij UPC
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 15-09-2009, 12:39:44
 3. Question Disney channel+Bloomberg 7w for testing
  By munsselmy in forum Irdeto
  Replies: 1
  Last Post: 25-07-2009, 08:25:03
 4. Disney Channel e National Geographics
  By flaidann in forum Italian / Italiano
  Replies: 4
  Last Post: 19-02-2009, 12:13:09
 5. x tutti disney channel FTA +sexview
  By perolin in forum Italian / Italiano
  Replies: 0
  Last Post: 24-09-2006, 08:56:40

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •