Results 1 to 4 of 4

Thread: Strong srt 6355

  1. #1
    New Member
    Join Date
    20-07-2009
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Strong srt 6355

    Dag allemaal,

    Ik heb een probleem met de afstandsbediening van de receiver. Het rode lichtje knippert en er is geen verbinding met de receiver. Eerst dacht ik " het zullen de batterijen zijn ", maar nee dat is het niet.

    Ik kan de receiver manueel bedienen, maar vind nergens de knop om over te schakelen van TV naar Radio-ontvangst.

    Ik ben al uren bezig geweest met het zoeken naar de handleidingen, maar nog niets gevonden, daarom probeer ik via het forum aan een oplossing te geraken.

    Bedankt bij voorbaat voor het antwoord.
    Groeten
    Lymar

  2. #2
    Administrator tokoroko's Avatar
    Join Date
    12-03-2009
    Location
    ucassupport.nl
    Posts
    52,233
    Uploads
    139

  3. #3
    New Member
    Join Date
    20-07-2009
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Strong srt 6355

    Thanks voor de snelle reply...maar daarmee is mijn probleem niet opgelost. Wat betreft de installatie moet ik zeggen dat het mij vrij snel gelukt is. Ik heb goed beeld.

    Ik heb het apparaaat nu ongeveer 3 jaar en het heeft weinig problemen gegeven, behalve af en toe een "hang".

    De electronicazaak waar ik het apparaat en schotel gekocht heb is gesloten, "gestopt met de zaak" zoals dat heet. Dus weg garantie, enfin het is toch al te laat, ik dacht dat de garantie max. 2 jaar was.

    Helaas, zonder afstandsbediening is het ding niet te manipurleren, ik kan wel manueel kanalen kiezen, daarom nog eens mijn vraag over wat er fout kan zijn met mijn afstandsbediening.

    Als iemand weet waar ik de manuals kan downloaden graag een antwoordje aub.

    Wat mij ook dikwijls ergert is het feit dat er zoveel te "betalen" kanalen zijn.

    Groeten aan iedereen
    Lymar

  4. #4
    New Member
    Join Date
    20-07-2009
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Strong srt 6355

    Niet te geloven, stom toeval, de knop met "3" op de afstandsbediening zat geblokkeerd...ik had het niet opgemerkt.

    Ik ben met de afstandsbediening naar de winkel geweest en daar had men dit direct door..

    Ik kreeg daar wel een rood kleurtje.

    Groeten
    Morris

Similar Threads

  1. Strong SRT 6355
    By charliesexton in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2009, 16:44:59
  2. strong 6355
    By winux in forum Strong
    Replies: 0
    Last Post: 04-02-2009, 15:58:27
  3. need patch 2.0 for strong 6355
    By merinadona in forum Strong
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2008, 12:02:01
  4. Skymaster DCI 9410 (baugleich strong 6355)
    By xpeed in forum German / Deutsch
    Replies: 0
    Last Post: 17-07-2007, 18:13:00
  5. Help me (Strong 6355)
    By Greken TDM in forum Satellite Equipment
    Replies: 1
    Last Post: 13-05-2006, 07:53:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •