Results 1 to 9 of 9

Thread: ju lutem ndhim

  1. #1

    ju lutem ndhim

    e kam problemin tek digi tv

    tek une nuk po i qel me keta qelsat a mundheni te me tregoni se a jon active keta qelsat apo jo

  2. #2

    Thumbs up Re: ju lutem ndhim

    Quote Originally Posted by blerimrama View Post
    e kam problemin tek digi tv

    tek une nuk po i qel me keta qelsat a mundheni te me tregoni se a jon active keta qelsat apo jo
    nuk e di cfare perdore ti
    keta jane aktiv
    DIGI TV(Provide 21 11 /20 11 )
    Key 00: 12 DC 2E 1E 33 92 A1 5B 31 39 A4 83 C9 45 4B 46
    trego llojin e aparatit

  3. #3

    Re: ju lutem ndhim

    eshte srx-650 ci super

    deri disa dite u kon ok
    por tash spo don

    ata te tjera po i hapi po mendoj ata te lira qe jan a keta jo
    nuk e di se ku mundet te jet problemi

    me ndhimo te lutem

  4. #4

    Thumbs up Re: ju lutem ndhim

    Quote Originally Posted by blerimrama View Post
    eshte srx-650 ci super

    deri disa dite u kon ok
    por tash spo don

    ata te tjera po i hapi po mendoj ata te lira qe jan a keta jo
    nuk e di se ku mundet te jet problemi

    me ndhimo te lutem
    kontrollo mire celsat e rinj
    perderisa kane qene mire perpara disa ditesh

  5. #5
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: ju lutem ndhim

    Nqs i ke fut manualisht kodet provo ti fusesh nje softcam Kliko ketu

    Dhe nqs i ke fut me ane te softcamit provo ti fusesh manualisht

    Ndodh nga njeher ky problem ne kete lloj aparti

  6. #6

    Re: ju lutem ndhim

    e provova me ka ta qelsat por nuk po i hap

    si mendoni tja futi dhe nje here softwer

    ja e provova dhe tek aperati tjeter prap spo i hap

    e provova ne metabox 3 dhe ne 00 dhe ne 01 nuk po funksinon

    si mendon si tja boj

  7. #7

    Thumbs up Re: ju lutem ndhim

    Quote Originally Posted by blerimrama View Post
    e provova me ka ta qelsat por nuk po i hap

    si mendoni tja futi dhe nje here softwer

    ja e provova dhe tek aperati tjeter prap spo i hap

    e provova ne metabox 3 dhe ne 00 dhe ne 01 nuk po funksinon

    si mendon si tja boj
    nuk eshte problemi qe ti ti provosh ne aprate te ndyshme
    sepse ato celsa punojne 100% jane te testuara
    PROVO ME SOFTCAM
    nuk ka pse te keshe probleme

  8. #8

    Re: ju lutem ndhim

    ok shum thx nga ti per ndhimen

    dot provoj besoj se do ta kry problemin tung the nje here dhe thx thx shum

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    19-12-2005
    Location
    Vendi i SHQIPONJAVE
    Posts
    149
    Uploads
    37

    Re: ju lutem ndhim

    blerimrama para se gjithash ti duhet ta vendosesh codine ri te DIGI TV me pultin e dekoderit pra: menu-installation-ok-input code-ok- dhe pastaj do te shkosh tek kodifikimi nagravision 2 (Provide 20 11 ) dhe do te vendosesh kodin Key 00: 12 DC 2E 1E 33 92 A1 5B 31 39 A4 83 C9 45 4B 46
    them se dote funksionoje se te njejten gje bej une ne vendosjen e codeve te reja te digitv kur nderohen.

Similar Threads

  1. ndhim ndhim 21 plus mbydhur
    By veronarama in forum Albanian / Shqip
    Replies: 4
    Last Post: 20-12-2009, 09:56:11
  2. ndhim ju lutem sa me shpejt
    By veronarama in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 31-10-2009, 15:46:52
  3. Ndhim ...humax va5200
    By veronarama in forum Humax Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 19-10-2009, 11:49:06
  4. ndhim humax
    By veronarama in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 21-07-2009, 09:04:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •