Results 1 to 2 of 2

Thread: how can i upload a softcom to a receiver

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    26-07-2009
    Posts
    19
    Uploads
    0

    how can i upload a softcom to a receiver

    Dear user and mod

    i need to know how can i upload a softcom to a receiver star stat 1200 SUper D

  2. #2
    Justice For All Tunimax's Avatar
    Join Date
    11-07-2006
    Location
    In My Room
    Posts
    3,741
    Uploads
    1,548

    Re: how can i upload a softcom to a receiver

    hi there are a good loader by dz4-ever
    all in one for your receiver
















    DzCX-Loader


Similar Threads

  1. softcom iris 5500 24.04.2009
    By magic100 in forum IRIS
    Replies: 0
    Last Post: 24-04-2009, 21:11:05
  2. New softcom
    By magic100 in forum IRIS
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2009, 21:30:47
  3. play-POY-Softcom-ALL-GRATUIT
    By sweetgirl in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 20-01-2009, 08:03:21
  4. Question ART & Showtime Update softcom
    By satshineb4u in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 5
    Last Post: 21-07-2008, 10:05:33
  5. Ho wto upload keys into receiver
    By jlamara in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 15-12-2006, 19:05:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •