Results 1 to 7 of 7

Thread: Installing softcam on Dm500

  1. #1

    Installing softcam on Dm500

    Hi, how do i get softcam to work on the dreambox, ive connected over my newtrok but not sure which directory i need to copy softcam into. Also should it open digitv straigh away or do i need to install it

    Thanks

    Cofi

  2. #2
    Justice For All Tunimax's Avatar
    Join Date
    11-07-2006
    Location
    In My Room
    Posts
    3,741
    Uploads
    1,548

    Re: Installing softcam on Dm500

    hello for softcam you can use DCC to insert softcam in your box
    like this target /var/keys
    just put the right file . softcam for cccam mgcam .ect
    an exemple


    this is the DCC


    and for key you can find all here
    Dreambox


    good luck



  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    25-12-2007
    Posts
    18
    Uploads
    47

    Re: Installing softcam on Dm500

    the dcc was deleted

  4. #4
    Justice For All Tunimax's Avatar
    Join Date
    11-07-2006
    Location
    In My Room
    Posts
    3,741
    Uploads
    1,548

    Re: Installing softcam on Dm500

    Quote Originally Posted by bobylka View Post
    the dcc was deleted
    yess am sorry is deleted
    take another
    dcc2[1].3.zip‎
    regards

  5. #5

    Re: Installing softcam on Dm500

    Thanks for the help

    cofi

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    03-02-2006
    Posts
    23
    Uploads
    0

    Re: Installing softcam on Dm500

    I'm very new for Dreambox... I have a DM 500S but I see only FTA, my Image is Nabilosat Darkstar 2..with CCcam and Newcs and MBox included.. I have no idea how to configure these Emu, I will appreciate your help to do it.. or I will put this decoder in the garbage bin ..
    THANKS

  7. #7
    RO-minatress Trinity's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Near by Zyon
    Posts
    2,572
    Uploads
    443

    Re: Installing softcam on Dm500

    Dear Charly

    First of all the popular image with most support are the GEMINI one.
    When you have this image, you can install directly via Blue Panel each CAM you wish ... without manual configurations !!!

    BUT, basically:
    You have to start to read in our "HOW TO ... " -> Thread HERE how it all works!

    Good luck
    TRIN

Similar Threads

  1. Question S*y ger & dm500
    By kras in forum Dreambox
    Replies: 2
    Last Post: 22-07-2009, 11:52:18
  2. Tutorial Installing and pointing a satellite dish
    By tarey888 in forum Satellite Equipment
    Replies: 0
    Last Post: 25-06-2009, 23:17:01
  3. Advice need on installing softcam keys
    By spoons6619 in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 19-05-2009, 22:23:13
  4. Replies: 0
    Last Post: 18-01-2009, 19:13:23
  5. Info Tutorial for installing Satan Bundle Of Keys in DMMs
    By Asim Akram in forum Dreambox
    Replies: 0
    Last Post: 23-07-2008, 08:38:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •