Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Ndihme, ju lutem!!

  1. #1

    Exclamation Ndihme, ju lutem!!

    Pershendetje,
    Dua te di se si me hap kanalet UK cable, si ntl,telewest etj. Per momentin une perdor technomate 6900 me darkman patch.

    Ju lutem me ndihmoni se cfar me duhet te blej etj, qe ti hap keto kanale?

    Flm.

  2. #2

    Re: Ndihme, ju lutem!!

    Quote Originally Posted by albaniansniper View Post
    Pershendetje,
    Dua te di se si me hap kanalet UK cable, si ntl,telewest etj. Per momentin une perdor technomate 6900 me darkman patch.

    Ju lutem me ndihmoni se cfar me duhet te blej etj, qe ti hap keto kanale?

    Flm.

    nuk kam info per technomate
    por mendoj se me 1 firmware qe mos te jete fort i vjeter
    pastaj mundesh ti fusesh MANUAL celsat qe pukblikohen
    per keto kanalet qe kerkon ti
    them se do mundesh ti hapesh,sepse kriptimi i tyre eahte NAGRA 1
    ka kohe qe thyer ky sistem i vjeter edhe per kanalet qe ti kerkon ka celsa

  3. #3
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: Ndihme, ju lutem!!

    Quote Originally Posted by albaniansniper View Post
    Pershendetje,
    Dua te di se si me hap kanalet UK cable, si ntl,telewest etj. Per momentin une perdor technomate 6900 me darkman patch.

    Ju lutem me ndihmoni se cfar me duhet te blej etj, qe ti hap keto kanale?

    Flm.
    aparatin e ke 6900 hd apo nuk e ke hd nqs po ke nje firmware ketu

  4. #4

    Re:

    hallowinside,
    Une mundem me i futur celsat manual deri diku, shumicen e rasteve i hap kanalet me TM-softcan key, ashte ma kollaj.
    problemi qe doja te zgjidhja ishte,a mund te hapet kjo paketa a ntl me nje reciever satelitor? sepse ntl nuk trasmerton ne satellite, por ashte pakete me lidhje kabllore, apo jo?

    ferrari_666, Une perdor TM-6900 HD, me darkman patch, 6900HDSuper Loader 679p.stb, me ket patch mundem me shiku disa satellite, si Digitv ne thor sat, disa kanale ne sirius sat, dhe nje pjese te majftushme kanale gjermane tek astra sat.

    A thua ky patch i ri 6900HDSuper_687p.stb,do ndikoj sadopak ne hapjen e me shume kanaleve?


    Flm djema per ndihmen tuaj, ju pershendes.

  5. #5

    Thumbs up Re:

    Quote Originally Posted by albaniansniper View Post
    hallowinside,
    Une mundem me i futur celsat manual deri diku, shumicen e rasteve i hap kanalet me TM-softcan key, ashte ma kollaj.
    problemi qe doja te zgjidhja ishte,a mund te hapet kjo paketa a ntl me nje reciever satelitor? sepse ntl nuk trasmerton ne satellite, por ashte pakete me lidhje kabllore, apo jo?

    ferrari_666, Une perdor TM-6900 HD, me darkman patch, 6900HDSuper Loader 679p.stb, me ket patch mundem me shiku disa satellite, si Digitv ne thor sat, disa kanale ne sirius sat, dhe nje pjese te majftushme kanale gjermane tek astra sat.

    A thua ky patch i ri 6900HDSuper_687p.stb,do ndikoj sadopak ne hapjen e me shume kanaleve?


    Flm djema per ndihmen tuaj, ju pershendes.

    po eshte operator kabllor
    une nuk i kame pare keto kanale ne satelit:
    ka disa paketa kabllore qe hapen por jane vetem per shikuesit LOKAL
    se mos te harroj cfare kanalesh te hape aparati yt tek ASRTRA

  6. #6
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: Ndihme, ju lutem!!

    nuk e di shoku skam si ta provoj. ja postimi origjinal ku eshte mare ajo firmware.

  7. #7
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Ndihme, ju lutem!!

    Mos u lodh kot Technomate nuk jane receivera cable nqs me kupton keshtu qe ato celsa qe jane cable jane te panevojshme per technomate

    Gjithe te mirat


  8. #8

    Talking Re:

    Quote Originally Posted by hallowinside View Post

    po eshte operator kabllor
    une nuk i kame pare keto kanale ne satelit:
    ka disa paketa kabllore qe hapen por jane vetem per shikuesit LOKAL
    se mos te harroj cfare kanalesh te hape aparati yt tek ASRTRA
    Astra 3A-23.5°E jane te hapur te gjitha kanalet, qe perdorin CAS: Nagravision,be. kanalet vijojne se me poshte.

    Paketa a filma ''select kino'' 1 deri ne 7 kanale.
    kanalet prestigjose gjermane {me pagese dhe pa pagese} etj
    Disa kanale musike si mtv dance etj ne aglisht dhe gjermanisht.
    dhe disa kanale per femija si disneychanel ne gjermanisht.

    shiko figurat si me poshte.



  9. #9

    Thumbs up Re:

    keto i ke te hapura me CS(CARDSHARING)
    apo cfare

  10. #10

    Re:

    Quote Originally Posted by hallowinside View Post
    keto i ke te hapura me CS(CARDSHARING)
    apo cfare
    Jo jo, te gjitha ato kanale hapen me tm-6900HDSuper Loader 679 patch, ose ky i riu qe ferrari_666 sopa postoji, pastaj, si e ke futur pachin, merr celsa nga faqet e internetit, duke i futur manual, ose automatik, TM-Softcam keys.

    fredi111,ashtu mo mendoja edhe une, nese eshte linje cabllore do te me duhet nje reciever qe merr lidhje cabllore apo jo, a di ndonje box te me rekomandosh, apo mos bejne ai boxi origjinal i NTL.??

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Question ndihme ju lutem
    By fatlum in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 27-08-2009, 00:47:31
  2. Pak ndihme ju lutem
    By stv20088 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 10
    Last Post: 15-07-2009, 23:53:56
  3. ndihme ju lutem
    By nushi-73 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 13-09-2008, 22:51:11
  4. ndihmė ju lutem :)
    By CodeName_23 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2007, 05:22:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •