Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: Cerebro Problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    07-12-2005
    Posts
    13
    Uploads
    5

    Cerebro Problem

    OK I need help I can't program my Cerbro card
    I have a CAS 3 programmer. And evertime run cerebro.exe It freezes at 6bars then nothing happens. I have tried all combinations I have tried a different PC I have tried changing COM1 settings.Has anybody had the same problem and found a solution
    PLEASE help

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    08-12-2005
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: Cerebro Problem

    What is the current ATR for your cerebro card?
    Is it already loaded with something?
    It looks like your programming sequence is failing at
    the trap code stage.
    I had a similar problem but Infinity USB Phoenix programmer
    worked fine - when I remembered to set the Phoenix mode correctly

    Jim

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    07-12-2005
    Posts
    13
    Uploads
    5

    Re: Cerebro Problem

    Quote Originally Posted by jim_macf
    What is the current ATR for your cerebro card?
    Is it already loaded with something?
    It looks like your programming sequence is failing at
    the trap code stage.
    I had a similar problem but Infinity USB Phoenix programmer
    worked fine - when I remembered to set the Phoenix mode correctly

    Jim

    Well I unfortunatly I heavnt got Infinity
    my cards ATR starts with 3B
    Do you actually need to know the ATR
    How can I fix this problem is it a CAS 3 issue Im guessing because people Are having problem with cas 3 at the moment
    CAN IT BE FIXED

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    08-12-2005
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: Cerebro Problem

    You need to confirm that you actually have a cerebro card first.
    The ATR will help you to confirm this.
    Note:
    Most ATRs will start with 3B or 3F to indicate the convention being used.

    I never used a CAS-3 programmer, but note that it claims it
    has a phoenix interface - are you running the phoenix interface program?
    With Infinity you need to run the infinity tool and select Phoenix mode
    before starting the celebro loader.

    Jim

    PS NO NEED TO SHOUT!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    07-12-2005
    Posts
    13
    Uploads
    5

    Re: Cerebro Problem

    Well i have been at it for about 4days now and still cant programme it so a little furstrated here. i wasnt shouting at you dude just anyone who can fix this problem

    Anyway as u said it 'claims' to have a phoenix mode, well Im gonna sell it and buy Infinty USB Unlimited will that work?

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    08-12-2005
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: Cerebro Problem

    So help me to help you...
    What's the ATR that your card is giving you?

    Have you tried any other cards that need Phoenix mode with that
    programmer? examples might be knotCard.

    I was able to use the KCloader program to see the cerebro ATR and get a bit more info from the card - but not program the card, obviously.
    The KCloader also requires a Phoenix mode programmer but is wee
    bit more friendly.

    Did the Cerebro loader you downloaded include a URL shortcut and some
    Italian warning messages? I reckon that might be some sort of dialer p*sh.

    Does your celebro loader show a X in the background with a fist with
    claws pointing up in the air?
    I tried at least 2 "celebro loader" software .exe before I got one that
    did the job.

    Jim

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    07-12-2005
    Posts
    13
    Uploads
    5

    Re: Cerebro Problem

    ATR: 3B 7F 11 00 00 00 6B 01 0D 03 54 80 09 07 32 30 03 05 90 00

    Still no sucess at all I have baught the Infinity USB unlimited. Im gonna try with that. I just can't understand what is wrong

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    08-12-2005
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: Cerebro Problem

    Sorry M8 that's not a cerebro card you got.
    Looks like a blank 6464C

    Where did you buy it (to warn others)?
    Looks like you been ripped off...

    Jim



  9. #9
    New Member
    Join Date
    13-12-2005
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: Cerebro Problem

    That's grim!
    Cerebro cards are about 85 Euro but blank 6464C are 10 Euro.

    How much did you pay for "Cerebro" card ?
    Can you get money back? Doubt it?

    Cerebro is also now outlawed in Germany, so prices should be dropping rapidly as dealers try to dump their stocks anyway, so even if you get a replacement card, you still got duped... or you could say it was an 85 Euro
    learning experience...

    jjdfb

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    07-12-2005
    Posts
    13
    Uploads
    5

    Re: Cerebro Problem

    I bought it from goldwafers for £65 Im sure Im can get the money back I think

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. cerebro D+
    By udo123 in forum Cerebro Card
    Replies: 4
    Last Post: 11-11-2014, 22:58:36
  2. Cerebro/PW PIN
    By Dino60 in forum Cerebro Card
    Replies: 3
    Last Post: 03-02-2006, 15:03:23
  3. cerebro
    By chistera™ in forum Cerebro Card
    Replies: 5
    Last Post: 30-12-2005, 12:20:45
  4. hex for cerebro
    By chouchou in forum Cerebro Card
    Replies: 0
    Last Post: 27-11-2005, 06:41:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •