Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: RAIsat ne SECA2(mediaguard2)

  1. #1

    Thumbs up RAIsat ne SECA2(mediaguard2)


    RAIsat
    sapo kane dale nga SKY tani jane te shikushme(SECA 2) me keto frekuenca
    RaiSat Cinema 10992V27500
    RaiSat Premium 11804V27500
    RaiSat Yoyo /RaiSat Extra11766V27500

  2. #2
    Member krenari's Avatar
    Join Date
    30-06-2008
    Location
    TIRANA/ALBANIA
    Posts
    83
    Uploads
    0

    Re: RAIsat ne SECA2(mediaguard2)

    11766 ka problem vetem te une apo te te gjithe ju llutem kush e shef le te pergjigjet(nuk hapen kanalet e kriptuara)

  3. #3

    Re: RAIsat ne SECA2(mediaguard2)

    Quote Originally Posted by krenari View Post
    11766 ka problem vetem te une apo te te gjithe ju llutem kush e shef le te pergjigjet(nuk hapen kanalet e kriptuara)
    po krenar ka problem tek une nuk arrine te dalin fare
    vetem CINEMA dhe PREMIUM
    besoj se do jete difekt teknik i RAI,dhe do riparohen

  4. #4
    Member krenari's Avatar
    Join Date
    30-06-2008
    Location
    TIRANA/ALBANIA
    Posts
    83
    Uploads
    0

    Re: RAIsat ne SECA2(mediaguard2)

    o shoku per tu hap u hapen po nuk dihet sa do zgjasin,se jane ne faze prove ,une me shume isha i interesuar si te mund te gjeja 1 kart te re te TIVUsat.( ne itali tani po i japin bashke me dekoderat e duhet te kesh paguar kanonen e rait qe te besh aktivizimin e kartes pastaj nuk ke me nevoje me as per abonime as per aktivizim te ri karte,per momentin la7,iris ,sport italia sport italia24 nuk mund te shifen pa kete karte)

  5. #5

    Re: RAIsat ne SECA2(mediaguard2)

    Quote Originally Posted by krenari View Post
    o shoku per tu hap u hapen po nuk dihet sa do zgjasin,se jane ne faze prove ,une me shume isha i interesuar si te mund te gjeja 1 kart te re te TIVUsat.( ne itali tani po i japin bashke me dekoderat e duhet te kesh paguar kanonen e rait qe te besh aktivizimin e kartes pastaj nuk ke me nevoje me as per abonime as per aktivizim te ri karte,per momentin la7,iris ,sport italia sport italia24 nuk mund te shifen pa kete karte)
    keto thjshet kane ber shkeputjen prj SKY dhe jane kriptuar SECA2 njelloj si RAI4
    por sa do zgjasi nuk dihet,pasi flite se do kalojne ne NAGRA 3
    per momentin jane ME SECA 2 dhe jane OK

  6. #6
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: RAIsat ne SECA2(mediaguard2)

    persh, une sapo vendosa celsat e rai 1 2 3 4 per gushtin qe jane me SECA dhe u hapen, ndersa keto qe permendni ju cinema, yo yo, premium nuk hapen fare, jane akoma te hapura apo hapen mbyllen ?

  7. #7
    Super Moderator fillestari's Avatar
    Join Date
    26-12-2008
    Location
    -> -> EU <- <-
    Posts
    1,207
    Uploads
    113

    Re: RAIsat ne SECA2(mediaguard2)

    Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    persh, une sapo vendosa celsat e rai 1 2 3 4 per gushtin qe jane me SECA dhe u hapen, ndersa keto qe permendni ju cinema, yo yo, premium nuk hapen fare, jane akoma te hapura apo hapen mbyllen ?
    SkinArt tani jane duke punuar

    Une ne fillim vura celsat e gushtit tek SECA 1 ku kam Rai 1,2,3,4 dhe keto u hapen por te tjerat jo Pastaj i vura keto celsa te SECA 2 dhe u hapen dhe te tjerat

  8. #8
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: RAIsat ne SECA2(mediaguard2)

    une vendos kete cels Key 0C: BB 15 78 E1 E0 14 60 DA dhe hapa rai 1 2 3 4 ndersa keto te tjera cinema e me radhe asnje shenje ?

  9. #9
    Super Moderator fillestari's Avatar
    Join Date
    26-12-2008
    Location
    -> -> EU <- <-
    Posts
    1,207
    Uploads
    113

    Re: RAIsat ne SECA2(mediaguard2)

    Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    une vendos kete cels Key 0C: BB 15 78 E1 E0 14 60 DA dhe hapa rai 1 2 3 4 ndersa keto te tjera cinema e me radhe asnje shenje ?
    Celsi ai eshte. E cuditshme qe sfuten .Lere njehere gjat te nje kanal pa e levizur psh te Raisat Premium

  10. #10
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: RAIsat ne SECA2(mediaguard2)

    ngaqe kisha shume frekuenca ne liste, dhe aty ku shikoja une per keto rai ishin frekuencat e vjetra ne sky, i fshiva ato qe nuk duhen dhe i bera rifreskim listes dhe u hapen te katerta tani eshte cdo gje okay.... flmn per sugjerimet fillestari

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Tijdplan uitschakeling Mediaguard2 codering bekend
    By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
    Replies: 0
    Last Post: 28-08-2009, 20:02:16
  2. TV Vlaanderen Astra 19.2░E Mediaguard2 ProvID: 006C
    By saifoor in forum Seca Mediaguard
    Replies: 0
    Last Post: 27-04-2009, 04:40:32
  3. D+ Mediaguard2 (seca)
    By Tuto in forum Spanish / Espa˝ol
    Replies: 4
    Last Post: 10-12-2007, 20:18:32
  4. raisat
    By cherokee59 in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2007, 20:11:36
  5. raisat
    By cherokee59 in forum French / Franšais
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2007, 10:01:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •