Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen

  1. #1

    Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen


    rikthehen perseri kanalet hollandeze (ASRTRA 19E)
    ABRACADABRA
    DIABLO CAM

  2. #2
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen

    Une sbera asnje update, ose rifreskim te kartes dhe kanalet e paketes u hapen vete :)
    Vlaanderen eshte pakete klas

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    12-04-2009
    Posts
    152
    Uploads
    0

    Re: Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen

    Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    Une sbera asnje update, ose rifreskim te kartes dhe kanalet e paketes u hapen vete :)
    Vlaanderen eshte pakete klas
    Kjo pakete ok ka qene mua nuk me eshte nderprere...

  4. #4
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen

    Canal Digitaal Holland(19E)work again!
    Now work in Diablo cam v 2.3 with key01

    For anyone having difficulty with AU current key posted here:

    For Diablo CAM 2.3

    Key01 (Key from 14.7.09, Active Again 31.7.09): E938E1068ACE947E88FABAF8D5260330

    HEX: E9 38 E1 06 8A CE 94 7E 88 FA BA F8 D5 26 03 30

    DEC: 233 056 225 006 138 206 148 126 136 250 186 248 213 038 003 048

  5. #5
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen

    Quote Originally Posted by gerti-83 View Post
    Kjo pakete ok ka qene mua nuk me eshte nderprere...
    gerti ca thua mo shoku.si nuk te eshte nderprere ato kishin me shume se nje jave qe nuk hapeshin.sot paska dale softi i ri dhe jane te hapura

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    12-04-2009
    Posts
    152
    Uploads
    0

    Re: Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen

    Quote Originally Posted by ferrari_666 View Post
    gerti ca thua mo shoku.si nuk te eshte nderprere ato kishin me shume se nje jave qe nuk hapeshin.sot paska dale softi i ri dhe jane te hapura
    Te them te drejten une i bera nje reset karteles me pare me nje sw te vjeter, me pas e programova me nje te ri se mbaj mend cfare date ka 06 07 me duket dhe i kisha te hapura i shikoja pa problem..

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    06-12-2007
    Posts
    139
    Uploads
    0

    Re: Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen

    Kurse aparati im Starsat 6300cu Super me ABRA ,pervec Showtime ,Art,JSC nuk i hap kanalet hollandeze.I futa nje soft te vjeter si cleaner dhe pastaj softin e fundit te dates 30 korrik,por perseri nuk hapen hollandezet.Tani e kam lene me softin e vjeter per te hapur kanalet me SECA te RAI-t.

  8. #8
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen

    Canal Digital Nederlands ASTRA Irdeto2


    For Diablo CAM 2.2 & Underworld 1.70 firmware (31-07-2009)

    Key 01: A416D96ADCD12BC7D3745B83C9FB4332

    HEX: A4 16 D9 6A DC D1 2B C7 D3 74 5B 83 C9 FB 43 32

    DEC: 164 022 217 106 220 209 043 199 211 116 091 131 201 251 067 050

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    12-04-2009
    Posts
    152
    Uploads
    0

    Re: Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen

    Quote Originally Posted by shpetim View Post
    Kurse aparati im Starsat 6300cu Super me ABRA ,pervec Showtime ,Art,JSC nuk i hap kanalet hollandeze.I futa nje soft te vjeter si cleaner dhe pastaj softin e fundit te dates 30 korrik,por perseri nuk hapen hollandezet.Tani e kam lene me softin e vjeter per te hapur kanalet me SECA te RAI-t.
    Provo kete soft per sr-x 6300 pasi ta kesh bere upgrade fute kartelen qe te beje reseting me pas futi sw e fundit pastaj perseri beji update karteles po me kete sw me pas neqofte se do soft per Rait beji upgrade reciverit perseri ndersa kartela vazhdon pune duke pasur gjithe te rejat me te fundit...

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    06-12-2007
    Posts
    139
    Uploads
    0

    Re: Canal Digitaal(HOLLAND)rikthehen

    Gerti,i ndoqa keshillat e tua,por ne fund kur vendos karten me softin e resetit, ajo ben perseri update dhe i humbin perseri te dhenat e reja dhe cdo gje kethehet si ne fillim,pra nje soft te vecante per RAI dhe nje soft te vecante per freskimet e fundit.Me vjen keq se te mundova,faleminderit per ndihmen.Pershendetje

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Local Canal Digital holland incl HD
    By gielvandiek123 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 18-10-2009, 13:40:19
  2. Canal Digitaal
    By dweebdogg in forum Dutch / Nederlands
    Replies: 0
    Last Post: 21-09-2008, 18:01:11
  3. Canal Digital Holland
    By christoffel in forum Gamma Card
    Replies: 11
    Last Post: 29-07-2008, 13:40:34
  4. Mosc Canal Digital Holland card
    By bobi123 in forum MOSC
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2007, 14:56:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •