Results 1 to 1 of 1

Thread: Iraanse propagandazender verschenen op Astra

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Arrow Iraanse propagandazender verschenen op Astra

  Iraanse propagandazender verschenen op Astra

  Op Astra 19,2 oost (Astra 1) is nu ook de Iraanse nieuwszender Press TV verschenen. Dit kanaal is vorig jaar opgezet door de Iraanse overheid als tegenwicht tegen Westerse media en wordt door het Iraanse regime gecontroleerd. De zender wil de Iraanse blik op het wereldgebeuren geven en de naar eigen zeggen vreedzame waarden en normen van Iran uitdragen. Zowel het Iraanse regime en de Westerse opinie hebben twijfel over de doelen van deze zender, dat bleek tijdens de recent gehouden verkiezingen.

  De Frequentie gegevens melden we er niet actief bij omdat we dat promoten van de toegang tot deze zender vinden. Zie ook de geheel persoonlijke opinie van de auteur.

  Astra 1H (19.2E) - 12460.50 H -27500 3/4

  Schijnheilig!


  Zaterdag 1 augustus was het weer zover, de prachtige Amsterdamse grachten worden versierd (of ontsierd zo je wil) door een gay-parade. Een groepje homo's doet hun uiterste best om een grote groep normale mensen uit onze medebevolking, die ook zo geaard zijn, voor paal te zetten en een extravagant beeld af te schilderen. Vrijheid volgens Nederlandse maatstaven zullen we maar zeggen en zolang het binnen hier geldende grenzen van betamelijkheid blijft moet het kunnen. Ze willen het nu eenmaal graag en hebben ook recht op hun feestje en als Gordon zichzelf weer eens voor lul wil zetten als Snikkelaas en Swaffelpiet op de Stoompootboot, dan moet hij dat zelf weten maar kijk dan niet gek op als sommigen je een idioot vinden die niet normaal kan doen!

  Erger vind ik evenwel dat het CDA, een Christelijke partij, ook op een van die bootjes staat mee te hossen! Het Christendom hanteert de regels van de Bijbel en in dit door mensen geschreven boek met regeltjes, een samenraapsel van allerlei geschiedenis en voorspellingsboeken die zijn herschreven, samengevoegd en door iedereen anders geïnterpreteerd worden. Kern uit dat boekwerk is dat volgens God, de schepper, homoseksualiteit een gruwel is in zijn ogen. En dus gaat dat niet samen met een dus schijnhelige politieke partij die op een Homo-boot mee watertrappelt. De kerk is gebaseerd op een boek die het over een schepper heeft die kennelijk al deze homo's ook heeft geschapen. Speling van de schepping, van de natuur, om menselijke (maar ook dierlijke) soort voor overbevolking te behoeden.

  Er is niks mis met echte liefde maar waar geen voortplanting van komt (ook bij hetero's wat dat betreft) want de meesten van hen doen volkomen normaal. Zonder homo's zou het land denk ik ook wat saaier zijn en er is niks zo triest als om Bijbelse redenen toch met een vrouw te trouwen en stiekum andere dingen te doen en een vrouw niet te geven wat je eigenlijk niet kan geven. In de Bible belt speelt zich nogal veel onder die gordel af zullen we maar stellen. Op zich moeilijk voor te stellen want er loopt genoeg schoons rond en is iets wat min of meer hetzelfde is als jij nou echt zo spannend?

  Maar wat dat betreft zie ik dan liever nog zo'n parade, ze laten en doen tenminste voluit wie ze echt zijn! De EO, de Evangelische Omroep, heeft vriendelijk bedankt voor de uitnodiging om mee te doen. En dat is maar goed ook en daarom heb ik nog een klein beetje respect voor de EO. Het is al erg genoeg wat zij nu al doen met dat walgelijke programma 30 dagen zonder seks. Ik weet niet of dat die zogenaamde Christelijke waarden moet uitdragen maar neem van mij aan dat 30 dagen geheelonthouding fysiek gezien, zeker voor die jonge mannen die er aan mee doen, extreem ongezond is en de nodige gevolgen kan hebben op geestelijk én fysiek niveau! De hele filosofie erachter is ziekelijk en dat Arie Boomsma zich ervoor leent zegt heel veel over hem. Het meest schijnheilige programma op de Nederlandse buis dus wat mij betreft!

  Over schijnheiligheid gesproken, intussen is het Iraanse propaganda Islam station Press TV ook al op Astra verschenen. Ik weet het, zolang ze zich aan de regels houden moet het mogen want er zitten tientallen religieuze zenders op de satelliet. Dat er echter zoveel mensen zijn die kennelijk behoefte hebben aan een bekrompen gedachtengang en leugens, dat is zorgelijker want dat zoveel mensen er zijn is een feit, immers financieren die al die stations.


  Vanwege het grote gebrek aan persvrijheid in Iran, de houding tegenover iedereen die anders is dus niet volgens de strenge leer, en het actief storen en interrumperen van zenders van onder meer de BBC op Hotbird spreek ik de hoop uit dat CanalDigitaal en TV VLAANDEREN deze zender, Press TV, NIET in hun zenderlijst opnemen zodat kijkers zélf kunnen bepalen of ze de zender al dan niet toevoegen en in beeld krijgen, en er niet per ongeluk ongevraagd mee geconfronteerd worden.

  Dat Europese satellietbedrijven de zender allemaal doorgeven vindt ik eigenlijk al opmerkelijk, ook al betalen ze nog zo netjes de transponderhuur, er zit naar onze mening een dictatoriaal en voor de vrede zeer gevaarlijk regime achter, geïnspireerd door religieus extremisme en onderdrukking van vrijheden van de bevolking, en de omroep verspreidt in het kielzog daarvan een grote stroom aan leugens en propaganda. Uiteraard, zolang zij zich aan Europese regelgeving houden en geen extremisme als dusdanig uitdragen, mogen ze hier uitzenden want wij kennen wel persvrijheid en dus zal ook Astra de zender gewoon doorgeven.
  Attached Images Attached Images

Similar Threads

 1. SES Astra & Canal Digitaal: Astra 23,5 transponder met themazenders wordt MPEG4
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 11-09-2009, 07:40:11
 2. New Astra reports 420,000 Astra 23.5 homes
  By <<ELVIS>> in forum Daily Satellite TV News
  Replies: 0
  Last Post: 10-04-2009, 09:31:48
 3. Astra 1
  By ohfs in forum Portuguese / Português
  Replies: 0
  Last Post: 10-08-2008, 10:59:44
 4. MTV on astra
  By hansgk in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
  Replies: 1
  Last Post: 07-12-2007, 04:47:15
 5. Astra 19.2
  By coruche in forum Portuguese / Português
  Replies: 6
  Last Post: 23-11-2005, 20:33:48

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •