Results 1 to 4 of 4

Thread: Adding Keys To Neotion Box 3000

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    12-12-2005
    Posts
    18
    Uploads
    4

    Thumbs down Adding Keys To Neotion Box 3000

    Hello,
    Does anyone know how to add keys to neotion box 3000.
    i used to view most of the encrypted channels on hotbird with a 2004 year software (can't remmember the software version), and now after updating to the latest software for my neotion box 3000 (version SA25.7DF, released on October 2005) i cannot view any channels from the ones i used to view?
    CAN ANYONE HELP ME PLZ?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    22-04-2005
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: Adding Keys To Neotion Box 3000

    dear friend WaelTohamy..
    i have the same version as yours a few days ago and i have the same results!!of course some channels open but not so many like before with another version.
    Before I had tried the sa22.0dfaes and it was so bad version that i lost all channels and the whole keys from the hiden menu!!!
    I use a Matrix rev with updated version so i can watch many channels like Tps

  3. #3
    New Member
    Join Date
    22-04-2005
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: Adding Keys To Neotion Box 3000

    dear friend WaelTohamy..
    i have the same version as yours a few days ago and i have the same results!!of course some channels open but not so many like before with another version.
    Before I had tried the sa22.0dfaes and it was so bad version that i lost all channels and the whole keys from the hiden menu!!!
    I use a Matrix rev with updated version so i can watch many channels like Tps foot.srg.orf,and so on.
    So

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    12-12-2005
    Posts
    18
    Uploads
    4

    Re: Adding Keys To Neotion Box 3000

    hey...
    thx for your response..
    i hated that version you are talking about..it really sucks..and it did the same thing with me
    i have neotion manager..when u import you receiver data to it..u can add ur keys to the softcam..it works perfectly fine with me..but u have to chase around for keys..

    good day

Similar Threads

  1. neotion 3000
    By eliotnes in forum Neotion
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-2008, 18:05:14
  2. neotion 3000
    By chop in forum French / Franšais
    Replies: 0
    Last Post: 22-01-2007, 09:14:03
  3. T*s, T*r et D+ sur neotion box 3000?
    By zak06 in forum Neotion
    Replies: 0
    Last Post: 24-08-2006, 16:20:27
  4. Neotion 3000
    By mada7299 in forum Spanish / Espa˝ol
    Replies: 1
    Last Post: 22-11-2005, 16:51:21
  5. neotion box 3000
    By gisolu67 in forum German / Deutsch
    Replies: 6
    Last Post: 23-10-2005, 19:07:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •