Results 1 to 2 of 2

Thread: thecnomate 500 clone dm?

  1. #1
    VIP Member
    Join Date
    20-02-2009
    Posts
    695
    Uploads
    0

    thecnomate 500 clone dm?

    salve a tutti amici, potrebbe il decoder in oggetto essere un clone del dm500? se ho ben visto il telecomando nelle immagini, uguale a quello del dm

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    10-02-2009
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: thecnomate 500 clone dm?

    Quote Originally Posted by yhoga View Post
    salve a tutti amici, potrebbe il decoder in oggetto essere un clone del dm500? se ho ben visto il telecomando nelle immagini, uguale a quello del dm
    No e diverso anche se fa' le stesse cose

Similar Threads

  1. clone dm 500 s help
    By duugduug in forum Dreambox
    Replies: 1
    Last Post: 27-02-2009, 21:18:05
  2. Clone ??
    By edushi in forum Astrovox Information and Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 29-02-2008, 19:36:19
  3. Clone
    By jcsam in forum FTEmaximal Information and Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 18-06-2007, 05:15:29
  4. clone or not
    By elsenordingding in forum ID Digital
    Replies: 0
    Last Post: 29-12-2005, 18:03:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •