Results 1 to 5 of 5

Thread: Gamma problem ???

  1. #1
    New Member
    Join Date
    09-08-2008
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Gamma problem ???

    I have just purchased a gamma card and programmed it with cas 3 latest file
    but when i try it in my technomate 1500ci reciever it just commes up with smart card initializing on the screen.Can anyone help.

    Thanks Steve.

  2. #2
    Senior Member moi's Avatar
    Join Date
    23-03-2005
    Location
    Hassi Messaoud-(oilfield) Algeria
    Posts
    149
    Uploads
    4

    Re: Gamma problem ???

    Quote Originally Posted by steve o View Post
    I have just purchased a gamma card and programmed it with cas 3 latest file
    but when i try it in my technomate 1500ci reciever it just commes up with smart card initializing on the screen.Can anyone help.

    Thanks Steve.
    How to program you gamma card

    http://www.sendspace.com/file/3fki9l

  3. #3
    New Member
    Join Date
    09-08-2008
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: Gamma problem ???

    Thanks for that but please could you tell me where i can get bestt loader
    v2.0 from and is all this ok to use with a cas 3 sorry if i sound a bit dumb but only really used a offical card and not done much on the programming.
    thanks steve.

  4. #4
    Senior Member moi's Avatar
    Join Date
    23-03-2005
    Location
    Hassi Messaoud-(oilfield) Algeria
    Posts
    149
    Uploads
    4

    Re: Gamma problem ???

    Quote Originally Posted by steve o View Post
    Thanks for that but please could you tell me where i can get bestt loader
    v2.0 from and is all this ok to use with a cas 3 sorry if i sound a bit dumb but only really used a offical card and not done much on the programming.
    thanks steve.
    your besttloader..........good luck

    http://www.sendspace.com/file/er7mdl

  5. #5
    New Member
    Join Date
    09-08-2008
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: Gamma problem ???

    Hi mate i have followed you instructions thouroughly but still have a problem when i try loading the file on bestt 2.0 loader i get the error message bestt loader has stopped working and when i try to load the file on bestt loader 2.1 i get the message problem with the gamma file please load the right bes file.
    please could you let me know where i get the right bes file.

    Thanks for your help steve.

Similar Threads

  1. Gamma Programming Problem
    By wizkid in forum Gamma Card
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2009, 16:31:04
  2. Gamma Card Plus Problem
    By sunsetloverboy in forum Gamma Card
    Replies: 5
    Last Post: 17-10-2009, 12:24:28
  3. gamma card problem
    By saeedfa in forum Gamma Card
    Replies: 9
    Last Post: 26-06-2009, 00:09:14
  4. problem with my gamma
    By sheitanis in forum Gamma Card
    Replies: 0
    Last Post: 29-04-2009, 06:50:03
  5. gamma card problem in art+showtaim 6-8-2008
    By ammansat in forum Gamma Card
    Replies: 8
    Last Post: 09-08-2008, 08:36:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •