Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36

Thread: Nextwave 311 S

  1. #1
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Question Nextwave 311 S

    Kam nje nextwave 311 S por spo mundem me gjet nje softuer qe te shoh digi tv a mundet dikush te me ndihmoje qe t'ia fus kodet me ndonje softcam ose manual ose ndonje klon te tij ku mund te gjej?

  2. #2
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Nextwave 311 S

    Fredi kjo teme ka qene hap dhe me pare ketu http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=54613 po asnje pergjigje e zgjidhshme.
    Do shikojme verdalle njehere..

  3. #3
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Nextwave 311 S

    Quote Originally Posted by durresi View Post
    Fredi kjo teme ka qene hap dhe me pare ketu http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=54613 po asnje pergjigje e zgjidhshme.
    Do shikojme verdalle njehere..
    Po sapo e pashe pak me pare..Faleminderit per infon

    Search before you post

  4. #4
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Nextwave 311 S

    Fredi. Tani mesa pashe une neper forume, ky aparat ne Turqi eshte me Emrin Nextime future Image dhe per kete ka te dhena. Meqe e ke aparatin une po te postoj dicka ne lidhje me kete. Dmth Nextwave s311 eshte klon me Nextime future image.


    Emu Open Code 9999
    Master Code 1404

    Dip Not : Rs232
    2-3
    3-2
    5-5

    Instalimi behet si aparat Digitalbi. Vere ne fund fare ne prize.


    Se di por ishalla te bejne pune....

  5. #5
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Nextwave 311 S

    Po kishe te drejte eshte klon me nextwave S311

    Faleminderit nga ana jote per mundimin por perseri ky softuer nuk e ka vendin qe te shohesh digi tv nqs me kupton(nuk e ka ident 2111)

    Mundesh me ja fute edhe manualisht por pa sukses nuk e di se si mund te operohet ne kete lloj

    Nqs ndonjeri ka ndonje info ju lutem te me tregoje

    Faleminderit durresi

  6. #6
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: Nextwave 311 S

    Quote Originally Posted by ^fredi111^ View Post
    Po kishe te drejte eshte klon me nextwave S311

    Faleminderit nga ana jote per mundimin por perseri ky softuer nuk e ka vendin qe te shohesh digi tv nqs me kupton(nuk e ka ident 2111)

    Mundesh me ja fute edhe manualisht por pa sukses nuk e di se si mund te operohet ne kete lloj

    Nqs ndonjeri ka ndonje info ju lutem te me tregoje

    Faleminderit durresi
    ne qote se ne emu eshte prezent n@gra2,at'her shiko mos eshte me id 2011!
    ne qofte se po futi manualisht.
    hidhi nje sy ketu;http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=6003 eshte nje fw 144a.
    mund te jete klone i vantage serie 100!

  7. #7
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Nextwave 311 S

    Quote Originally Posted by BOBI BLU View Post
    ne qote se ne emu eshte prezent n@gra2,at'her shiko mos eshte me id 2011!
    ne qofte se po futi manualisht.
    hidhi nje sy ketu;http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=6003 eshte nje fw 144a.
    mund te jete klone i vantage serie 100!
    Nagra 2 eshte ne emu por id 2011 ose 2111 nuk eshte .

    Provova ti bej addd por pa sukses nuk funksionon
    hidhi nje sy ketu;http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=6003 eshte nje fw 144a.
    mund te jete klone i vantage serie 100!
    E provova me pare por nuk funksionon

  8. #8
    VIP Member -dr-alb's Avatar
    Join Date
    02-05-2007
    Location
    plazh
    Posts
    890
    Uploads
    27

    Re: Nextwave 311 S

    shikoje nje here kte , me sa duket qenka si vantage 2000. provoje nje here , por lexo udhezimet mire para se te fusesh softin

  9. #9
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Nextwave 311 S

    E vertete. Qenka dhe klon i VANTAGE.

  10. #10
    Contributing Member Neim20's Avatar
    Join Date
    07-06-2009
    Posts
    382
    Uploads
    10

    Post Re: Nextwave 311 S

    Nexwave 311 s kthehet ne vantazhe serie 100.me pare duhet karikuar nje soft i ndermjetem pastaj me i fundit.Me sa kam provuar behet vantazhe serie 100,por nuk njeh me letorin e kartes(kam provuar dy vite me pare,mbase versionet e reja e kane korigjuar, nuk e di).

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. New Nextwave emu???
    By elik77 in forum Next
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2008, 15:27:51
  2. Question Nextwave 311 S
    By aerokremi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 06-09-2008, 21:37:19
  3. Question what can y do with nextwave ex 320?
    By yakyra in forum Nextwave
    Replies: 0
    Last Post: 30-07-2008, 13:39:15
  4. nextwave
    By fuso in forum Italian / Italiano
    Replies: 5
    Last Post: 19-03-2008, 11:07:02
  5. nextwave dx-601
    By al_al361 in forum Nextwave
    Replies: 0
    Last Post: 25-04-2006, 17:38:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •