Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    06-09-2005
    Posts
    166
    Uploads
    0

    A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

    Nese dikush ka perdorur aparat te tille mund te me ndihmoje nese punon normalisht mekarte te DGA, nese po cfare duhet te bej , nje soft te ri se aktualisht ka MTG10-18-MAIN....te vitit 2004
    Jam ne pritje te ndihmes tuaj ....Shendet e te mira

  2. #2

    Arrow Re: A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

    po punon vetem duhet te aktivizosh mudulin per hapjen e kartes.klm

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    06-09-2005
    Posts
    166
    Uploads
    0

    Re: A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

    Olsi te lutem si mund te aktivizoj modulin eshte hera para qe shikoj nje aparat te tilli i futa karten e njeh si conax card e hap kanalin rreth 15 sekonda dhe e mbyll prape.I hodha nje soft te ri te 2008 tani nuk ma njeh fare karten, s`ke karte ne modul me thote. Gjithsei faleminderit

  4. #4
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

    Quote Originally Posted by alfonsodilo View Post
    Olsi te lutem si mund te aktivizoj modulin eshte hera para qe shikoj nje aparat te tilli i futa karten e njeh si conax card e hap kanalin rreth 15 sekonda dhe e mbyll prape.I hodha nje soft te ri te 2008 tani nuk ma njeh fare karten, s`ke karte ne modul me thote. Gjithsei faleminderit
    Vendosi dream soft ver 1.4.4.1 ,ky ver eshte me i miri per te lexuar kartelen e DigitAlbit.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    06-09-2005
    Posts
    166
    Uploads
    0

    Re: A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

    Miri ku mund ta gjej kete soft . Po ke edhe loader ma dergo ketu.Une poperdor nje loader turk i hodha softin e 2008 s`mepunon fare tani po i hedh prape ate qe kishte te 2004(Metebox-III ver.27042004)
    faleminderit

  6. #6
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

    mos bej gabim te vendoshesh dream soft 1.4.4.1tek kjo aparatur 2004 sepse do te kesh pun me jtag(me te vertet /1.4.4.0/1.4.4.1 i janarit 2006e eshte i mire por me pare duhette vertetosh n.q.s.eshte origjinal)ti duhet te vendosesh meta ware (tetor)qe eshte me i miri por neser mund ta postoj se duhet te kerkoj tek kumpjutri tjeter...

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    06-09-2005
    Posts
    166
    Uploads
    0

    Re: A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

    Faleminderit Tamo por e lexova vone mesazhin tuaj dhe tash e kam bere ate gabim. Endeza apratin lexoi ne ekran te TV drambox dhe tani mu fik dhe ne aparat lexon ON dhe nuk hapet me tej. Tenova ti hedh prape softin e tij te 2004 nuk me pranon asgje.Shiko ne egziston mundesia te pakten ta kthej ne gjendjen qe ishte. Gjithesi faleminderit.

  8. #8
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

    e vetmja menyre tani eshte vetem me jtag por te jap nje keshille mos u mondo me rrug te tjera dhe mos bej prova shum me jatg sepse do te ngelet ne dore flashi me shkruaj pak si lexon flashi 29wl apo 29 lv.....

  9. #9
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

    une po te jap te gjitha programet dhe se si kryhet procedura shkryrt .
    1.hap prog/wall
    2.reset ejtag
    3.reset up
    4.selekt file 29w/29lvnjer nga te dyjat
    5.read flash
    6.erase flash
    7.program flash
    dhe prit te mbaroje duke mos ndryshuar asnje gje ne cdo mesash.
    nuk mbyllim programin wall .hapim jkey
    te zgjerr error cpu....mos bej ashnje gje vendos
    1.IRD MODEL 4900
    2.FLASH PROGRAMIN.OK(mos harro gjithmon aparatura hep nga brapa ON)
    3.erase ok
    4.PROGRAM FLASH ,VIN FILE QE ESHTE I PERSHTACEM PER APARATUREN TENDE OSE 29LV OSE 29WL.
    KJO ESHTE E GJITHA N.Q.S. SHKON CDO GJE MIRE PER 5 MIN.JE OK
    KUR mbaron te gjithe proceduren mbyll nga brapa aparatin (kujdes e rendesishme )heqim te gjitha kabllat .vendosim null modem kabell dhe hapim loaderin e metaboksit dhe vendos nje file te vjeter origjinal pastaj vendos meatware file.N.Q.S i ben te gjitha keto pun 10 min.dhe ke mbaruar e theksoj me perpikmeri.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    06-09-2005
    Posts
    166
    Uploads
    0

    Re: A punon karta e digitalbit ne METABOX-III

    Faleminderit Tamo po i mar keto qe ke hedhur ketu,por me mungon kryesorja,kablli Jtag,megjtithate faleminderit te shoh se ku mund te gjej nje kabell.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Question a esht e mundur qe karta e digitalbit te funksionoj ne dbox2
    By olluri in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 25-04-2009, 00:57:20
  2. Dua softin e sat+ qe te lexoje karten e digitalbit
    By regaton in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 06-02-2009, 01:45:27
  3. punon arditi me emu?
    By krenari in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 25-01-2009, 18:03:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •