Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: ndime ju lutem

  1. #1

    Question ndime ju lutem

    kush mund te me ndihmoje per aparatin tring tst1000 si mund te hyet ne menun e qelsave me dore sepse nuk e di se ku futen.faleminderit

  2. #2
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: ndime ju lutem

    Quote Originally Posted by nesti111 View Post
    kush mund te me ndihmoje per aparatin tring tst1000 si mund te hyet ne menun e qelsave me dore sepse nuk e di se ku futen.faleminderit
    nesti111 i thon nji llafi i zoti e nxjer gomarin nga balta,edhe ti duhet ta lodhesh pak trunin,edhe mos meno se do e lodhin te tjeret per ty!
    po te shikosh me kujdes ne kete thread http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=84817&page=4 e gjen pergjigjen.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    13-10-2008
    Posts
    335
    Uploads
    1

    Re: ndime ju lutem

    car eshte kjo pergjigje more bobi blu po ke mundesi ndihmoje po ske mundesi mos i thuaj asgje me mire se ketu per te ndihmuar njeri tjetrin jemi. pastaj nuk besoj qe kur ke kerkuar ti ndonje gje te eshte pergjigjur keshtu ndonjeri ty.me respekt per te tjeret

  4. #4
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: ndime ju lutem

    Quote Originally Posted by geni_ko View Post
    car eshte kjo pergjigje more bobi blu po ke mundesi ndihmoje po ske mundesi mos i thuaj asgje me mire se ketu per te ndihmuar njeri tjetrin jemi. pastaj nuk besoj qe kur ke kerkuar ti ndonje gje te eshte pergjigjur keshtu ndonjeri ty.me respekt per te tjeret
    geni _ko, me duket se ke lexuar vetem gjysmen e reshtit te pare,se po ta kesh lexuar te gjithe e shikon qe ja kam dhene zgjidhjen!

  5. #5

    Re: ndime ju lutem

    une desha se si mund ti fut celsat me dore ne aparat sepse nuk e di ku ndodhet opsioni i celsave ne aparat une e pashe aty ku tha bobi blu por nuk e gjeta pergjigjen a ka mundesi pak me qarte ju lutem

  6. #6
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: ndime ju lutem

    Quote Originally Posted by nesti111 View Post
    une desha se si mund ti fut celsat me dore ne aparat sepse nuk e di ku ndodhet opsioni i celsave ne aparat une e pashe aty ku tha bobi blu por nuk e gjeta pergjigjen a ka mundesi pak me qarte ju lutem
    Ja se te ndihmoje une shoku

    Per te hyre ne menu e kodeve duhet te shtypesh 7799 nqs ke softin qe eshte me emu

  7. #7
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: ndime ju lutem

    Quote Originally Posted by nesti111 View Post
    une desha se si mund ti fut celsat me dore ne aparat sepse nuk e di ku ndodhet opsioni i celsave ne aparat une e pashe aty ku tha bobi blu por nuk e gjeta pergjigjen a ka mundesi pak me qarte ju lutem
    nesti111,perpara sigurohu qe aparatin ta kesh me emu:
    1.menu
    2.options
    3. shtyp 7799 teorikisht duhet te dale nje dritare me šelsa,ose duhet te jete shtuar nje tasto ku shkruan 'edit key'(them teorikisht sepse nuk e kam nje aparat te tille)
    mbasi te jesh i siguruar qe ke emu-n ne aparat,mer nje pen usb formatoje ne fat32 me ane te komputerit dhe pastaj vendosi filin me celsa qe po te bashkangjis.(fili duhet ta depaketosh dhe ne usb te jete vetem fili me šelsa,dhe jo file te tjere)
    vendose usb-ne ne aparat
    shko ne nje kanal te pa kodifikuar
    pastaj shko ne menu-usb-ok
    shtyp prap ok mbi fili-n blockx.rs232 te usb
    procedura zgjat pak sekonda
    ne perfundim aparati duhet te fiket e te ndizet vete(ne qote se jo fike dhe ndise me telekomande)

  8. #8
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: ndime ju lutem

    Quote Originally Posted by BOBI BLU View Post
    nesti111,perpara sigurohu qe aparatin ta kesh me emu:
    1.menu
    2.options
    3. shtyp 7799 teorikisht duhet te dale nje dritare me šelsa,ose duhet te jete shtuar nje tasto ku shkruan 'edit key'(them teorikisht sepse nuk e kam nje aparat te tille)
    mbasi te jesh i siguruar qe ke emu-n ne aparat,mer nje pen usb formatoje ne fat32 me ane te komputerit dhe pastaj vendosi filin me celsa qe po te bashkangjis.(fili duhet ta depaketosh dhe ne usb te jete vetem fili me šelsa,dhe jo file te tjere)
    vendose usb-ne ne aparat
    shko ne nje kanal te pa kodifikuar
    pastaj shko ne menu-usb-ok
    shtyp prap ok mbi fili-n blockx.rs232 te usb
    procedura zgjat pak sekonda
    ne perfundim aparati duhet te fiket e te ndizet vete(ne qote se jo fike dhe ndise me telekomande)

    Ca po thua bobi ska nevoje fare nga keto qe i the ti

    Merr usb... formatoje.... etj ~!!!!!!!!!!

    Ai po kerkon si ti fuse kodet manualisht apo seshte keshtu nesti111?

    Nqs e ke softin me emu atehere shkon ke menu-ok-Options-ok-7799-code edit-ok-dhe shkon tek nagravision dhe andej nga fundi i ke kodet e digi tv mos u gabofsha

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    17-03-2005
    Posts
    16
    Uploads
    0

    Re: ndime ju lutem

    U shkriva se qeshuri, po me duket sikur po shikoj porokalli; kosovari dhe dentisti :) sido qe te jete te gjithe keni te drejte

  10. #10
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: ndime ju lutem

    Quote Originally Posted by demoned View Post
    U shkriva se qeshuri, po me duket sikur po shikoj porokalli; kosovari dhe dentisti :) sido qe te jete te gjithe keni te drejte
    Eshte emision i ri ky porokalli se nuk e kam pare ndonjehere

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Ndime per coship
    By fredisat in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 30-05-2009, 12:43:56
  2. ndime per digitalb tokesor
    By nesti111 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 10
    Last Post: 27-05-2009, 08:27:50
  3. ndimŔ nga expertŔt
    By shqipe in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 12-02-2009, 12:48:04
  4. ndime
    By nesti111 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2008, 15:46:16
  5. ndime
    By nesti111 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2008, 09:46:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •