Page 1 of 7 1236 ... LastLast
Results 1 to 10 of 65

Thread: si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

  1. #1
    Contributing Member kapia's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    503
    Uploads
    1

    Unhappy si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

    jam mare nje dite te tere dhe si perfundim here zija eutelsatin dhe humbja sinjalin e hotbird ose zija sinjalin e hotbird dhe humbja te eutelsatin nuk po mundem dot.
    eshte koke dyshe..
    me ndihmon njeri si ta zgjidhe ket gje?

  2. #2
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

    Quote Originally Posted by kapia View Post
    jam mare nje dite te tere dhe si perfundim here zija eutelsatin dhe humbja sinjalin e hotbird ose zija sinjalin e hotbird dhe humbja te eutelsatin nuk po mundem dot.
    eshte koke dyshe..
    me ndihmon njeri si ta zgjidhe ket gje?
    sigurou qe satelitet te jene me potrat e duhura. une psh e kam hotbird port1 dhe ew2 ne port2.

  3. #3
    Contributing Member kapia's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    503
    Uploads
    1

    Re: si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

    po i ndryshova dhe portat dhe perseri nuk mundesha dot
    ngadonjehre hynte astra dhe hotbird.mua me duhet eutelsat dhe hotbird nuk po mundem dot

  4. #4
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

    Quote Originally Posted by kapia View Post
    po i ndryshova dhe portat dhe perseri nuk mundesha dot
    ngadonjehre hynte astra dhe hotbird.mua me duhet eutelsat dhe hotbird nuk po mundem dot
    astra dhe hotbird artite ti kapesh njeheresh?

  5. #5
    Contributing Member kapia's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    503
    Uploads
    1

    Re: si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

    Quote Originally Posted by ferrari_666 View Post
    astra dhe hotbird artite ti kapesh njeheresh?
    po i kapa njheresh..ndersa eutelsat dhe hotbird nuk mundem

  6. #6
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

    nqs ke aritur te kapesh astren me hotbird atehere sbesoj te jete problem dhe ew2 me hotbird. pasi te tre keta satelite ndahem me nga 3grade. per mendimin tim pozicionoe perseri ne hb dhe astra dhe levize nga pak per ne te djathte.

  7. #7
    Contributing Member kapia's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    503
    Uploads
    1

    Re: si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

    e levizja dhe en te djathe dhe nuk mundeshanuk e di mbase dhe e ka fajin ajo aprati duhte regulluar portat
    koka dyshe thote 3 mono me duket se ze tre satelite
    do e shikoj dhe njehere

  8. #8
    Contributing Member kapia's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    503
    Uploads
    1

    Re: si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

    Quote Originally Posted by ferrari_666 View Post
    nqs ke aritur te kapesh astren me hotbird atehere sbesoj te jete problem dhe ew2 me hotbird. pasi te tre keta satelite ndahem me nga 3grade. per mendimin tim pozicionoe perseri ne hb dhe astra dhe levize nga pak per ne te djathte.
    tani e kam lene vetem ne eutelsati.nga ta leviz?

  9. #9
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

    Quote Originally Posted by kapia View Post
    tani e kam lene vetem ne eutelsati.nga ta leviz?
    dmth e ke kapur ew2. nqs po atehere lere ne kete pozicion dhe vetem ndrysho portat. ne kete pozicion duhet te hyje patjeter hotbird.

  10. #10
    Contributing Member kapia's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    503
    Uploads
    1

    Re: si te instaloj nje satelit me koke dyshe?

    Quote Originally Posted by ferrari_666 View Post
    dmth e ke kapur ew2. nqs po atehere lere ne kete pozicion dhe vetem ndrysho portat. ne kete pozicion duhet te hyje patjeter hotbird.
    dmth ti thua jane ok pozicionet vecse ndryshimi i portave duhet bere?
    ok?!?!

Page 1 of 7 1236 ... LastLast

Similar Threads

  1. Si mund ta instaloj NAGRA 3
    By xoninet in forum Albanian / Shqip
    Replies: 7
    Last Post: 30-01-2010, 20:35:14
  2. Info Transmetimet HD ne Satelit
    By aldo224 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 10
    Last Post: 25-09-2009, 12:59:03
  3. rai afrika, satelit tjeter?
    By tosjana in forum Albanian / Shqip
    Replies: 4
    Last Post: 23-05-2009, 18:44:11
  4. Thor satelit TV
    By anesti01 in forum English (UK)
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2008, 12:40:05
  5. Thor satelit urgente!!!
    By anesti01 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 27-11-2008, 13:54:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •