Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: ndihme per TRUMAN 1100 PVR

  1. #1
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Çte duhet ty..
    Posts
    1,307
    Uploads
    17

    ndihme per TRUMAN 1100 PVR

    Kush me ndihmon per te gjetur nje soft, per truman 1100 pvr ,qe hape digi tv dhe rain . Po per ta klonuar me ke modele klonohet ky dekoder.

  2. #2
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: ndihme per TRUMAN 1100 PVR

    Ke pare KETU

    Sjam i sigurte por mund te jete Klon me Yumatu IQ Plus PVR.

  3. #3

    Re: ndihme per TRUMAN 1100 PVR

    Quote Originally Posted by kapoaug View Post
    Kush me ndihmon per te gjetur nje soft, per truman 1100 pvr ,qe hape digi tv dhe rain . Po per ta klonuar me ke modele klonohet ky dekoder.
    Te ka ren dekoder i mire do pun me u bo,punon e me sharing ky dekoder ke dhe ekxtra te tjera,hyr ke disa site arabe ke shum suport per ket dekoder.

  4. #4
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Çte duhet ty..
    Posts
    1,307
    Uploads
    17

    Re: ndihme per TRUMAN 1100 PVR

    Quote Originally Posted by ^^^EXPERTI^^^ View Post
    Te ka ren dekoder i mire do pun me u bo,punon e me sharing ky dekoder ke dhe ekxtra te tjera,hyr ke disa site arabe ke shum suport per ket dekoder.
    po kush di arabisht pa mire e ke ti, apo kuptohet kollaj ajo gjuhe

  5. #5

    Re: ndihme per TRUMAN 1100 PVR

    Quote Originally Posted by kapoaug View Post
    po kush di arabisht pa mire e ke ti, apo kuptohet kollaj ajo gjuhe
    Nevoj te bon me mesu kinezshe

    ne sitet arabe nqs ke probleme me rregjistru,po te jap nji orjntim me pak a shum komandat e siteve jan te njejta ke komandat vendos mausin e posht ta nxjerr ne gjuhen inglisht veprimin me bo.

  6. #6
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: ndihme per TRUMAN 1100 PVR

    Quote Originally Posted by kapoaug View Post
    po kush di arabisht pa mire e ke ti, apo kuptohet kollaj ajo gjuhe
    qe ta kesh me kollaj tek arabet perdor kete ketu vendose linkun e faqes tek Translate a web page ,zgjidh gjuhet nga Arabic ne Anglisht dhe do ta kesh me te lehte.

  7. #7
    Banned
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Vlore
    Posts
    661
    Uploads
    0

    Re: ndihme per TRUMAN 1100 PVR

    cuna ka ndonjeri idene per kete aparat ca ben ndonje soft si hapet tabela e celsave.Nuk e kam idene me sa shoh ne menu eshte me cip Ali E.Nqs e ka njeri kete aparat eshte i lutur te me ndimoj

  8. #8
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Çte duhet ty..
    Posts
    1,307
    Uploads
    17

    Re: ndihme per TRUMAN 1100 PVR

    Shtyp 9339 per tu futur ne edit key, po ke pasur ndonje sr 6200 eshte nje klon i truman 1100pvr, dhe veprohet njelloj.

  9. #9
    Banned
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Vlore
    Posts
    661
    Uploads
    0

    Re: ndihme per TRUMAN 1100 PVR

    Kapouag po pate ndonje soft per kete aparat je i lutur ta postosh,ky aparat eshte Truman orgjinal dhe megjithse bej kodin 3993 nuk hapet tabela e kodeve.me cfare aparati klonohet ky aparat dhe si veprohet per te bere sharing.Nuk kam pas ndonjehere aparat star-sat 6200,keshtu qe nuk e kam idene si funksionon.Kam perdor vetem golden interstar,dhe starsat 230 usb

  10. #10
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: ndihme per TRUMAN 1100 PVR

    Quote Originally Posted by balili View Post
    Kapouag po pate ndonje soft per kete aparat je i lutur ta postosh,ky aparat eshte Truman orgjinal dhe megjithse bej kodin 3993 nuk hapet tabela e kodeve.me cfare aparati klonohet ky aparat dhe si veprohet per te bere sharing.Nuk kam pas ndonjehere aparat star-sat 6200,keshtu qe nuk e kam idene si funksionon.Kam perdor vetem golden interstar,dhe starsat 230 usb


    Kodi nuk eshte 3993 por 9339 provoje me kete...

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Update Firm truman for bigsat, truman, yumatu....
    By titi007 in forum Truman Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-2008, 14:49:06
  2. stream 1100 fta
    By binsoft in forum Arabic / عربي
    Replies: 1
    Last Post: 27-12-2007, 14:08:22
  3. Stream 1100
    By oualikoum in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2007, 12:33:04
  4. technosat 1100 +
    By messi2006 in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 18-05-2007, 13:42:27
  5. technosat 1100 plus (v7.17)
    By nishantsw in forum Technosat
    Replies: 1
    Last Post: 13-11-2005, 14:55:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •