γνωρίζω πως όλοι σας θα με προτείνετε να πάρω skystar ως δοκιμασμένη λύση, όμως μέσα στις παρημιώδεις αναζητήσεις μου ( ποτέ δεν ξέρω γιατί ψάχνω και πως το ψάχνω, για ποιον το ψάχνω , και τέλος πάντων εαν το βρίσκω τελικά αυτό που θέλω.... ιντερνετ δεν ήθελα; να τα μου .... ) βρήκα ένα νέο προιόν της Lifeview το http://www.lifeview.com.tw/html/prod..._trio.htm#five

το οποίο προιόν συνδιάζει την ΕΡΤ με το SatHellas και το νέο τους παιδάκι τα κανάλια + πχ Πρισμα+ και φυσικά τα γραφικά FM ( δεν είδα εαν έχει RDS ) , δλδ ενα προιον που ενοποιεί 4 πλατφόρμες. Σίγουρα οι πολυπολτοποιημένες κάρτες δεν είναι ότι καλύτερο στην ποιότητα , αλλά στο χώρο ενος pc ή ακόμα καλύτερα με την ( ελπίζω ) καλή σχεδίαση ώστε να μην επηρεάζονται τα chipsets μεταξύ τους είναι μια καλή λύση ενάντια στον μαγνήτικο πόλεμο που έχουμε κυρήξει στο PC .... ( δικό μου, πρόβλημα, αλλα πιστέυω ότι και καποιοι εκεί στην 4η στροφή πριν τον Πλούτωνα έχετε τα ίδια προβλήματα ... )

Σε αγγλόφωνα fora που δεν έχω ούτε καν στο ιστορικό καταγεγραμμένα , διότι ως γνωστόν o Big Brother καραδοκεί , αρε αδελφέ, πάρε δικό σου pc ρε ... Μεγάλος αδελφος σου λέει μετά... δεν έχουν και την καλύτερη άποψη για μια άλλη κάρτα , την DUO, ( βασικά καπου αλλού την χρησιμοποιούμε αλλά δεν θυμάμαι που .... εσείς ξέρετε ... ) και κυρίως για το software που την ακολουθεί.

Προς το παρόν δεν εχω βρει κάποιες πληροφορίες για τα chipsets που χρησιμοποιεί , και εαν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ....

PLZ δώστε τα φώτα σας , τις γυναίκες σας και τα πρ.φ.λ.κ..κ. σας για να περάσουμε και απο αυτή την Ζωή στην επόμενη ( ελπίζω να μην λέγεται Μαρία )