Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Ndihme per SAT +

  1. #1
    Senior Member aldo224's Avatar
    Join Date
    08-10-2008
    Posts
    301
    Uploads
    0

    Ndihme per SAT +

    Cuna kam ne dore nje aparat te SAT+ qe ka shitur kompania e SAT+ i kane vene nje kod perdorimi menyse dhe nuk e dine. Nese mundet ndonjeri me ndonje kod universal qe te lejon te hysh ne meny se mua nuk me kujtohet tani.

  2. #2
    Senior Member simonsatell's Avatar
    Join Date
    28-11-2007
    Posts
    176
    Uploads
    11

    Thumbs up Re: Ndihme per SAT +

    provo njehere 1,0,0,4 suksese

  3. #3
    Senior Member aldo224's Avatar
    Join Date
    08-10-2008
    Posts
    301
    Uploads
    0

    Re: Ndihme per SAT +

    Cuna tema mbyllet pasi e gjeta, se mu kujtua. Dhe per te gjithe ata qe mund te hasin te njejtin problem kodi universal i menuse per SAT+ eshte 1004.

  4. #4
    Senior Member aldo224's Avatar
    Join Date
    08-10-2008
    Posts
    301
    Uploads
    0

    Re: Ndihme per SAT +

    Quote Originally Posted by simonsatell View Post
    provo njehere 1,0,0,4 suksese
    simonsatell faleminderit sepse nuk e pashe shkrimin tend gjithsesi faleminderit.

  5. #5
    Member neo17's Avatar
    Join Date
    07-09-2006
    Location
    Albania
    Posts
    74
    Uploads
    1

    sat +??

    kush mundet te me ndihmoje me ndonje soft per dt 470, ato aparatet e vjetra te sat+. mbaj mend qe ka pase goxha informacione ne forum po duhet te jene vjeteru dhe si gjeje dot. si mund te hyhet tek menuja e kodeve??? dhe a mund te lexoje ky aparat ndonje karte viacess ( ate te atyre stacioneve sllovene : tv slo 1 e 2??)??? flm

  6. #6
    Member neo17's Avatar
    Join Date
    07-09-2006
    Location
    Albania
    Posts
    74
    Uploads
    1

    Re: sat +??

    dhe dicka?? me ca aparati eshte klon ky??

  7. #7
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: sat +??

    Ketu ke softin per kete aparat,ndersa ketu loaderi. nuk e di nese behet apo jo me emu por me duket se jo.

  8. #8
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: sat +??

    Tema po diskutohej KETU Aty thuhet qe per aktivizimin e Menu Shtyp: Menu - 1004

    Pa provoje njehere se une se kam idene e Sat+.

  9. #9
    Senior Member simonsatell's Avatar
    Join Date
    28-11-2007
    Posts
    176
    Uploads
    11

    Thumbs up Re: sat +??

    merri shoku rui se u vjen era djers asht gjyna me i hedh ne kosh per te gjithe ata persona qe posedoine aparatin e ALBANIA SAT(SATplus DT470 IRDEO EMBEDED mund ta perdorin fare mire edhe me abonimin DIGITALB pa qene nevoja a nderrojne me aparatin ODS 3000C.Miafton te beni aktivizimin e EMU-se.
    activizimi emu;
    1.menu
    2.language
    3.english ose italian
    4.shtyp tasten e kuqe save
    5.shtyp numrin 8888
    6.emu enabled
    tani aparati pranon conax karten
    per azhornimin te ηelsave perserit pikat 1.2.3.4 pastaj 99999
    shenim;kete udhezim e kam publikuar para ca muajsh ne nje sit internet tjeter,por per fat te keq disa persona e kopiuan dhe e publikuan si shenimin e tyre?!me pak fjale respekt per punen e te tjerve.mos kopioni dhe riemeroni shenimet e te tjerve. shnet e gjith te mirat.BOBI.
    CLONE SATplus DT470
    DION DT470
    DREMAX DT470
    XDREAM 900
    LAWRENCE CR7300 X4 ok vetem se duhet te perdoret telekomande universale (me origjinalen nuk korrispondojne butonat;psh. 8=menu etj

  10. #10
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: sat +??

    Quote Originally Posted by durresi View Post
    Tema po diskutohej KETU Aty thuhet qe per aktivizimin e Menu Shtyp: Menu - 1004

    Pa provoje njehere se une se kam idene e Sat+.
    ky kod eshte master kodi,jo per te aktivizuar emu.


    Gjithashu faleminderit simonsatell per infon.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. ndihme
    By balaku in forum Albanian / Shqip
    Replies: 11
    Last Post: 13-09-2009, 12:51:38
  2. Ndihme!!
    By nicko1234 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 15-03-2009, 18:37:25
  3. ndihme
    By angelo_dr in forum Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2009, 00:54:39
  4. ndihme
    By ahmeti in forum Albanian / Shqip
    Replies: 6
    Last Post: 24-12-2008, 23:16:21
  5. ndihme
    By extralloto in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 13-02-2008, 01:06:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •