Results 1 to 2 of 2

Thread: Question Setup the Dreambox for beginning

  1. #1
    Member kingswood's Avatar
    Join Date
    05-07-2008
    Location
    BRISTOL.UK
    Posts
    45
    Uploads
    0

    Question Setup the Dreambox for beginning

    Hi all,I have a Technomate 6900 hd with stab never have a problem ,I got a Dreambox 800 HD and I try to setting using usals and stab motor but no successful ,one sly I been tired ,can any body suggest to me how I do move or setting the receiver,on any PDF file how to do, please if is a possible let me know Kind Regards Nick,cool

  2. #2
    Member kingswood's Avatar
    Join Date
    05-07-2008
    Location
    BRISTOL.UK
    Posts
    45
    Uploads
    0

    Re: Setup the Dreambox for beginning

    Hi problem sort out,wasn't stab motor was ,fake motor look like stab ,that's the Dreambox cannot turn on and send any satellite so you want,I got the stab 1,2 works perfect ,remember that the Dreambox cannot move any fake motor,only the geniue motor, Regards Nick ,cool

Similar Threads

  1. Newby question dreambox
    By halfdene in forum Dreambox
    Replies: 1
    Last Post: 13-06-2009, 22:41:06
  2. Request to Setup DreamBox 7020-S for $$$
    By WiZMaC in forum Dreambox
    Replies: 1
    Last Post: 19-02-2008, 16:38:58
  3. Question sur la dreambox
    By chidra60 in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2007, 23:27:40
  4. Dreambox MGCamd Setup
    By googled in forum General Discussions: Cardsharing
    Replies: 2
    Last Post: 27-12-2006, 15:03:47
  5. Question about dreambox
    By blumind in forum Dreambox
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2006, 10:08:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •