pershendetje!me ra ne dore ky aparat dhe desha ti beja upgrade.por softi qe gjeta ishte urt. kurse loaderi per kete aparat njeh vetem bin. file.ka ndonje menyre per ta zgjidhur kete?keto jane ato qe kam loaderi dhe sw.