Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: ndihme

  1. #1

    ndihme

    ju lutem cfare firmware duhet te perdore per illusion c3 conax, per te pare rai dhe digi tv, ku mund te gjej loader dhe fw e fundit. FLM

  2. #2
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: ndihme

    Quote Originally Posted by balaku View Post
    ju lutem cfare firmware duhet te perdore per illusion c3 conax, per te pare rai dhe digi tv, ku mund te gjej loader dhe fw e fundit. FLM
    illusion c3 conax duhet me pare ta konvertosh ne KYNG!
    qe ta konvertosh ne kyng duhet me pare ti vendosesh full flash dsp,pastaj mund ti vendosesh firmwar-e normal dsp.
    eshte shume e rendesishme ti vendosesh full flash dsp,sepse per ndryshe te bllokohet aparati.
    ne file-n e meposhtme i ke te gjitha programet qe te duhen per kete aparat!
    Attached Files Attached Files

  3. #3

    Re: ndihme

    BOBI BLU rrofsh, por me ndihmo pak per looderin sepse nuk e gjej dote dhe kam frike mos bej na nje zgjedhje gabim.

  4. #4
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: ndihme

    Quote Originally Posted by balaku View Post
    BOBI BLU rrofsh, por me ndihmo pak per looderin sepse nuk e gjej dote dhe kam frike mos bej na nje zgjedhje gabim.
    keto jane per c3 conax,ne qote se aparati eshte combo ose combo on board mos i vendos kete file,sepse te duhen te tjera file fullflash
    Attached Files Attached Files

  5. #5

    Re: ndihme

    aparati eshte illusion c3 conax i thjeshte jo COMBO keshtu qe loderin e mesiperm ta perdore pa merak me gjithe flashin e mesiperm, nqs nuk e ke bezdi a ka mundesi ti mi sqarosh hapat qe duhet te ndjek. FLM

  6. #6

    Re: ndihme

    Quote Originally Posted by balaku View Post
    aparati eshte illusion c3 conax i thjeshte jo COMBO keshtu qe loderin e mesiperm ta perdore pa merak me gjithe flashin e mesiperm, nqs nuk e ke bezdi a ka mundesi ti mi sqarosh hapat qe duhet te ndjek. FLM
    Procedura<< ( BOBI BLU te ka derguar procedure)thjeshte lexoje

  7. #7

    Re: ndihme

    ME FAL. bobi blu shume flm

  8. #8

    Re: ndihme

    cfare pulti mund te perdore per illusion , sepse kam pultin me difekt .

  9. #9

    Re: ndihme

    Quote Originally Posted by balaku View Post
    cfare pulti mund te perdore per illusion , sepse kam pultin me difekt .

    nuk di c'fare te them

    por provo ato te Starsat apo Echolink,ke ne Treg

  10. #10
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: ndihme

    Quote Originally Posted by balaku View Post
    cfare pulti mund te perdore per illusion , sepse kam pultin me difekt .
    1.a arrite ta programosh aparatin?
    2.fare problemi te ka pulti?
    sa me i qarte te jesh ne detaje,aq me shpejt mund te te jap zgjidhje!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Question Ndihme per SAT +
    By aldo224 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 17
    Last Post: 15-01-2011, 10:19:46
  2. Ndihme!!
    By nicko1234 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 15-03-2009, 18:37:25
  3. ndihme
    By angelo_dr in forum Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2009, 00:54:39
  4. ndihme
    By ahmeti in forum Albanian / Shqip
    Replies: 6
    Last Post: 24-12-2008, 23:16:21
  5. ndihme
    By extralloto in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 13-02-2008, 01:06:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •