Page 1 of 12 123611 ... LastLast
Results 1 to 10 of 118

Thread: titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    28-04-2009
    Location
    zakinthos
    Posts
    4,203
    Uploads
    0

    titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr

    ATR : 3B EC 00 00 40 32 54 49 54 41 4E 49 55 4D 00 13 03 01
    Titanium2 SmartKey Card OS Version 03.01 found 5.3 version
    the card is already out there and plays both cy and gr wants the old titanium loader and wants 3 diferent file for loading even mesage apears not atr the card loading normal again
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    28-04-2009
    Location
    zakinthos
    Posts
    4,203
    Uploads
    0

    Re: titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr

    delete your post because here is international section or try to speak english

  3. #3
    Sat-tv te@m dreams@t's Avatar
    Join Date
    15-04-2006
    Location
    FunFiles City
    Posts
    2,347
    Uploads
    1,543

    Re: titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr

    this card is like card abracadabra !!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    28-04-2009
    Location
    zakinthos
    Posts
    4,203
    Uploads
    0

    Re: titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr

    Quote Originally Posted by dreams@t View Post
    this card is like card abracadabra !!
    i dont know i never had abra catabra this is titanium and wants 3 diferents files flash eep and crypted key

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    24-06-2009
    Location
    Serbia
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr

    Thanking to you for your Knowledge-Share!
    I woul have some questions:
    -could the DM500S read the card
    -source link (to bay one)
    -propriet files and instructions to load.
    Regards,marinja

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    28-04-2009
    Location
    zakinthos
    Posts
    4,203
    Uploads
    0

    Re: titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr

    Quote Originally Posted by marinja View Post
    Thanking to you for your Knowledge-Share!
    I woul have some questions:
    -could the DM500S read the card
    -source link (to bay one)
    -propriet files and instructions to load.
    Regards,marinja
    yes the dm read the card with external reader you must add some lines at confiq this card does not plays to all reciever if your reciever does not play the card delete the file inside the card the problem resolved with matrix modul only not irdeto modul

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    28-04-2009
    Location
    zakinthos
    Posts
    4,203
    Uploads
    0

    Re: titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr

    this is the config for dm to read the ext reader the card
    SERIAL READER : /dev/tts/0
    CAMKEY : /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00
    CAMDATA : /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    TRY ALL CHIDS : /dev/tts/0

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    28-04-2009
    Location
    zakinthos
    Posts
    4,203
    Uploads
    0

    Re: titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr

    the card plays to all reciever have 5119 hardware opticum trojan edition humax does not play at comander i think only with matrix modul

  9. #9
    Senior Member pippoeuropa's Avatar
    Join Date
    25-11-2007
    Location
    Italia
    Posts
    484
    Uploads
    3

    Re: titanium2 with mos 3.01 for nova cy and gr

    i have a titanium1 card,it's good for nova?

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    28-04-2009
    Location
    zakinthos
    Posts
    4,203
    Uploads
    0

    Re: titanium2 with os 3.01 for nova cy and gr

    Quote Originally Posted by pippoeuropa View Post
    i have a titanium1 card,it's good for nova?
    no my friend read my first post its new titanium with new os

Page 1 of 12 123611 ... LastLast

Similar Threads

  1. titanium2 OS
    By karaoli2001 in forum Titanium Card
    Replies: 0
    Last Post: 30-08-2009, 09:10:18
  2. how to convert titanium2 to K3 ?
    By murphy in forum Titanium Card
    Replies: 1
    Last Post: 30-07-2006, 00:58:46
  3. Convert titanium2 into opos 103
    By passete in forum Titanium Card
    Replies: 5
    Last Post: 22-07-2006, 13:14:05
  4. Titanium2 erase OS??
    By krager in forum Titanium Card
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2005, 13:44:26
  5. Latest file for Titanium2
    By Max_Max in forum Titanium Card
    Replies: 1
    Last Post: 23-04-2005, 19:56:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •