Results 1 to 5 of 5

Thread: Loader per TIGER T8

  1. #1
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Loader per TIGER T8

    A mundet ndonjeri te me gjej nje loader per TIGER T8?

    Kerkova ketu ne forum por nuk gjeta gje


  2. #2
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Loader per TIGER T8

    Quote Originally Posted by <<fredi111>> View Post
    A mundet ndonjeri te me gjej nje loader per TIGER T8?

    Kerkova ketu ne forum por nuk gjeta gje

    Lereni se e gjeta kishte qene brenda ne SW por nuk po me jep asnje sinjal kur po provoje ta dergoj ne resiver ka ndonje marifet ky apo ....?

  3. #3
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Loader per TIGER T8

    Quote Originally Posted by <<fredi111>> View Post
    Lereni se e gjeta kishte qene brenda ne SW por nuk po me jep asnje sinjal kur po provoje ta dergoj ne resiver ka ndonje marifet ky apo ....?
    Mfalni perseri edhe problemin e dyte e zgjidha

    Per t'ua treguar dhe te tjereve se si veprova

    Nuk eshte nje procedure kush e di se cfare por e perafert si te gjithe resiverat e tjere

    1-Ne fillim gjejme se ku ndodhe SW

    2-Shkojme tek opsioni Downolad Software

    3-E fikim resiverin por jo nga mbrapa vetem shtypim butonin POWER

    3-Klikojme Start

    Kalofshi sa me mire

  4. #4
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: Loader per TIGER T8

    Quote Originally Posted by <<fredi111>> View Post
    Mfalni perseri edhe problemin e dyte e zgjidha

    Per t'ua treguar dhe te tjereve se si veprova

    Nuk eshte nje procedure kush e di se cfare por e perafert si te gjithe resiverat e tjere

    1-Ne fillim gjejme se ku ndodhe SW

    2-Shkojme tek opsioni Downolad Software

    3-E fikim resiverin por jo nga mbrapa vetem shtypim butonin POWER

    3-Klikojme Start

    Kalofshi sa me mire
    ajde ndihme ajde, vet pyet vet pergjigjesh

  5. #5
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,293
    Uploads
    39

    Re: Loader per TIGER T8

    Quote Originally Posted by <<fredi111>> View Post
    Mfalni perseri edhe problemin e dyte e zgjidha

    Per t'ua treguar dhe te tjereve se si veprova

    Nuk eshte nje procedure kush e di se cfare por e perafert si te gjithe resiverat e tjere

    1-Ne fillim gjejme se ku ndodhe SW

    2-Shkojme tek opsioni Downolad Software

    3-E fikim resiverin por jo nga mbrapa vetem shtypim butonin POWER

    3-Klikojme Start

    Kalofshi sa me mire
    bere mire fredi te pakten nese dikush e ka kte dekoder te rralle per mua e shef si tja beje dhe ai.

Similar Threads

  1. New TIGER Firmware
    By taliq in forum Tiger Firmware
    Replies: 289
    Last Post: 07-10-2017, 18:56:22
  2. Tiger sat T5 to starsat 1400d & 1200d
    By wahid in forum Starsat Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2009, 16:34:59
  3. Update Tiger Gate promises more launches
    By <<ELVIS>> in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2009, 08:22:08
  4. NEW:Tiger T1 and T6-USB Firmware
    By ALKAP- in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2009, 17:14:32
  5. changing starsat to tiger?
    By badboys in forum Starsat
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2008, 15:20:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •