Results 1 to 1 of 1

Thread: Disney Channel analoog en digitaal bij UPC

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Post Disney Channel analoog en digitaal bij UPC

  Disney Channel analoog en digitaal bij UPC


  Het de Nederlandse markt nieuw kinderkanaal Disney Channel komt per 3 oktober voor alle UPC abonnees beschikbaar. Volgend jaar wordt dit verder digitaal uitgebouwd met Disney on Demand. Disney is door de overeenkomst in 2 miljoen huishoudens te zien.

  Disney Channel richt zich op twee verschillende leeftijdsgroepen. Als eerste de groep tussen 2 en 5 jaar en de andere leeftijdsgroep is tussen de 6 en 14 jaar waar ook de gehele familie wordt betrokken. In het eerste weekeind dat Disney Channel in Nederland gaat uitzenden wordt de originele Disney film Princess Protection Program voor het eerst uitgezonden. Speciaal voor de allerkleinste gaat Disney in Nederland een apart programmablok onder de naam Playhouse Disney uitzenden.

  Disney Channel laat bij monde van Casper Björner, general manager van Disney Channel Nederland, weten blij te zijn met de komst van de zender naar Nederland. “Al generaties lang slaagt Disney erin om entertainment te verzorgen die zowel kinderen als ouders aanspreekt en waardoor er steeds weer op het vertrouwde Disney-merk wordt afgestemd. Ik kijk er erg naar uit dat de Nederlandse kijkers straks ook kunnen genieten van de series en Disney Channel-films” Ook bij UPC is men blij als eerste televisieaanbieder in Nederland het kanaal te gaan doorgeven. “We zijn er erg trots op dat UPC vanaf 3 oktober als eerste in Nederland het sterke merk Disney Channel in de huiskamers van zowel haar analoge als digitale klanten brengt. We blijven investeren in ons zenderaanbod om al onze klanten kwaliteitszenders te kunnen bieden. In het komende jaar introduceren we onder andere ook Disney On Demand. Digitale TV-klanten van UPC hebben dan de volledige controle over wanneer zij welk Disney-programma bekijken” aldus Diederik Karsten, CEO van UPC Nederland. De digitale televisiekijker gaat Disney Channel vanaf 3 oktober vinden op kanaal 16 in de zenderlijst.
  Attached Images Attached Images

Similar Threads

 1. Disney Channel officieel bij UPC gestart
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 05-10-2009, 05:51:14
 2. UPC vervangt BBC World News door Disney Channel in analoog pakket
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 23-09-2009, 15:13:34
 3. Info Disney Channel Romania
  By djangel912 in forum Romanian / Română
  Replies: 1
  Last Post: 19-09-2009, 16:22:28
 4. New Disney to Relaunch 'Toon' Channel
  By sofien72tu in forum Daily Satellite TV News
  Replies: 0
  Last Post: 21-09-2008, 08:52:10
 5. Disney Channel Biss keys
  By danielcoleiro in forum BISS
  Replies: 0
  Last Post: 27-03-2007, 23:28:50

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •