Results 1 to 1 of 1

Thread: Duitse gay zender Timm doet het goed

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Post Duitse gay zender Timm doet het goed

  Duitse gay zender Timm doet het goed

  De Duitse gay-minded zender Timm TV is in Duitsland op de goede weg, aldus de investeerders in het kanaal die dit na een klein jaar uitzenden concluderen. Als aanvullend kanaal op het Duitse medialandschap is Timm al dagelijks bij meer dan 600.000 kijkers dagelijks de favoriete zender.

  Ondanks de economische crisis (en dankzij besparingen) is Timm TV 'Wir lieben Männer' overeind gebleven aldus de leiding van het kanaal vanuit het Duitse Hamburg. Uit eigen onderzoek blijkt dat 64% van de Duitse gays het kanaal al kennen waarvan er 28% regelmatig kijken. Daarnaast bereikt de zender naar eigen zeggen veel kijkers die op een of andere manier affiniteit hebben met gays en mannen, danwel hun familieleden, vrienden en andere 'hetero's'. Programma's moeten ook die laatste doelgroep nadrukkelijk kunnen aanspreken.

  De zender heeft in Duitsland zelf een technisch bereik van 19,5 miljoen huishoudens en wil dit volgend jaar naar 21 miljoen uitbreiden. In diverse grote steden als Berlijn en Keulen zit de zender zelfs (soms in deeltijd) analoog op de kabel. Timm TV is sinds november 2008 in de lucht en sinds februari 24 uur per dag via de satelliet te ontvangen.

  De programmering zal volgens planning even divers blijven als nu. Daarbij zal een mix van speelfilms en series die vooral 'gay minded' zijn, worden uitgezonden. Vaak, maar niet altijd (zo is Mile High gewoon in het Engels), in het Duits nagesynchroniseerd. Ook zijn er diverse magazines en nieuwsprogramma's die vooral datgene behandelen wat mannen en dan vooral gay minded mannen interesseert, maar op dagelijkse actualiteiten is wel bezuinigd. De reclame inkomsten, vooral met reclame's gericht op de doelgroep, bleven wel achter bij de gehoopte resultaten. Met nieuwe investeerders (Cine plus en NRW Bank) en extra kapitaal wil de zender nu ook meer eigenproducties en comedy gaan brengen.

  Timm TV is ook in Nederland en België (ongecodeerd) te bekijken en brengt overigens géén erotische programma's. De zender is te vinden in de zaplijst van CanalDigitaal en TV VLAANDEREN of via frequentie 12633 Hor.


  http://www.timm.de/
  Attached Images Attached Images

Similar Threads

 1. Goed jaar voor VTM in 2009
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 07-01-2010, 15:26:35
 2. Duitse zender Jam FM eindelijk ook digitaal!
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 04-12-2009, 00:21:58
 3. Update TIMM expands airtime
  By <<ELVIS>> in forum Daily Satellite TV News
  Replies: 0
  Last Post: 28-01-2009, 11:06:27
 4. New RTL 4 doet het goed in week 50
  By <<ELVIS>> in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 18-12-2008, 20:27:20

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •