Results 1 to 1 of 1

Thread: Fashion TV HD voegt coderingen toe

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Post Fashion TV HD voegt coderingen toe

  Fashion TV HD voegt coderingen toe

  Fashion TV HD zal wellicht spoedig haar signalen op de Eurobird 9 satelliet (9 graden oost) gaan coderen. Dat valt althans te concluderen uit de coderingsstreams die zijn toegevoegd aan de twee versies van Fashion TV HD op deze satelliet.

  Via Eurobird 9 verloopt sinds de start de aanvoer van Fashion HD. Dit was tot nu toe ongecodeerd maar de kans is groot dat aanbieders die het signaal herverspreiden erop staan dat het signaal gecodeerd wordt of dat de coderingsstreams bedoeld zijn voor implementatie in betaalpakketten. Er zijn op Eurobird twee versies van de zender waarvan één is voorzien van een NDS symbool en één van Viaccess.

  Fashion TV is een van oorsprong Franse zender maar zetelt tegenwoordig in Oostenrijk. Het Engels heeft daarbij ook het Frans verdrongen bij de in 1997 opgerichte zender die de wetgeving in Frankrijk te streng vond om zich als 'exportkanaal' te kunnen profileren.

  Fashion TV wil in oktober of november van dit jaar ook naar de beurs gaan (in Wenen of Frankfurt) om kapitaal te vergaren voor de HD uitbreiding en het veroveren van de Amerikaanse en Chinese markt. De zender is in meer dan 200 landen al te zien en draait goed. Desondanks of juist dankzij de harde onderhandelingen die zij voeren want ze zijn eerder slecht te ontvangen in West-Europa.

  Bij CanalSat in Frankrijk (Astra 1) is de zender allang niet meer te zien. Voor Fashion TV moet worden uitgeweken naar de Hotbird of Eurobird (28 oost). Een akkoord met CanalDigitaal voor doorgifte van Fashion TV HD kwam niet tot stand (de eisen voor een meerjarig contract lagen te hoog). Onlangs beëindigde kabelmaatschappij UPC in Nederland de digitale doorgifte van Fashion TV en tot op heden is met Sky Digital ook geen akkoord bereikt voor doorgifte van Fashion HD (Sky wilde alleen het EPG kanaalnummer van de huidige SD versie beschikbaar stellen
  Attached Images Attached Images

Similar Threads

 1. CanalDigitaal voegt BBC Radio en BBCi zenders toe in fastscanlijst
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 13-10-2009, 13:53:24
 2. Update UPC dumps Voom, Fashion TV
  By <<ELVIS>> in forum Daily Satellite TV News
  Replies: 0
  Last Post: 20-08-2009, 08:48:10
 3. Update Cai Hia voegt zenders toe
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 06-08-2009, 07:13:43

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •