Results 1 to 2 of 2

Thread: MediaTech on ZETA(ali_dvbs_29E)

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    09-08-2009
    Posts
    285
    Uploads
    0

    MediaTech on ZETA(ali_dvbs_29E)

    Hi guys, is it possible to watch it on ali e ?
    Thanks

  2. #2

    Re: mediatech on ali e

    Quote Originally Posted by bisus View Post
    Hi guys, is it possible to watch it on ali e ?
    Thanks

    yes is pOssible

    *nOtice : jsc+ sport not work whith midiatech sOft

Similar Threads

  1. New Convert Zeta & Eta to(THETA-ali_dvbs_29E V6)
    By uȠiӃ ζ in forum Echolink Firmware
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2013, 22:48:58
  2. firmware ali_dvbs_29E whith Seca
    By bisus in forum Echolink Firmware
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2010, 17:13:43
  3. Replies: 0
    Last Post: 10-05-2009, 19:26:25
  4. Rai/Mediatech
    By mitrovica1 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2009, 15:50:21
  5. Replies: 0
    Last Post: 24-04-2005, 04:10:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •