Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: dekoder illusion sat m3 conax

  1. #1
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    dekoder illusion sat m3 conax

    cuna a ka ndonje softer per kete dekoder, mua me duket i ngjashem me ate te sat+,ndoshta dhe gaboj ca mendimi keni

  2. #2
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: dekoder illusion sat m3 conax

    Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    cuna a ka ndonje softer per kete dekoder, mua me duket i ngjashem me ate te sat+,ndoshta dhe gaboj ca mendimi keni
    interisti_12, lexo ne kete thread;http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=96119

  3. #3
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: dekoder illusion sat m3 conax

    Quote Originally Posted by BOBI BLU View Post
    interisti_12, lexo ne kete thread;http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=96119
    shiko ca me thot bobi:Waiting for STB...
    Level 1: Timeout!!!
    Upload task terminated!!!
    cfar duhet te bej?

  4. #4
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: dekoder illusion sat m3 conax

    Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    shiko ca me thot bobi:Waiting for STB...
    Level 1: Timeout!!!
    Upload task terminated!!!
    cfar duhet te bej?
    çfare modeli eshte m3 fta, m3 combo, m3 combo on board!
    siç e shikon jane tre modele duhe te pershkruash qarte çfare modeli ke,dhe duhet te kishe lexuar me kujdes ato qe kam shkruar me par ne thread-in qe te dhash!
    gjithashtu duhet te me thuash se a funksiononte me par dekoderi,dhe çfare procedure ndoqe per te bere axhiornimin!
    duhet te jeshe sa me i qarte ne detaje.

  5. #5
    VIP Member -dr-alb's Avatar
    Join Date
    02-05-2007
    Location
    plazh
    Posts
    890
    Uploads
    27

    Re: dekoder illusion sat m3 conax

    Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    shiko ca me thot bobi:Waiting for STB...
    Level 1: Timeout!!!
    Upload task terminated!!!
    cfar duhet te bej?
    gjithçka per ilusion
    http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=5179&page=20

  6. #6
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: dekoder illusion sat m3 conax

    dekoderi ka keto te dhena,
    apliocazione:VECTRA 3.56
    HARDWARE : F1.3
    VERSION SW: M3v5.25
    LOADER version :1.12
    keto i lexova brenda dekoderit

  7. #7
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: dekoder illusion sat m3 conax

    Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    dekoderi ka keto te dhena,
    apliocazione:VECTRA 3.56
    HARDWARE : F1.3
    VERSION SW: M3v5.25
    LOADER version :1.12
    keto i lexova brenda dekoderit
    interisti_12 desha te dij se a te punon dekoderi apo te eshte blokuar?

  8. #8
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: dekoder illusion sat m3 conax

    Quote Originally Posted by BOBI BLU View Post
    interisti_12 desha te dij se a te punon dekoderi apo te eshte blokuar?
    dekoderi punon shum mire por dua qe ta kthej ne allcam,

  9. #9
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: dekoder illusion sat m3 conax

    Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    shiko ca me thot bobi:Waiting for STB...
    Level 1: Timeout!!!
    Upload task terminated!!!
    cfar duhet te bej?
    duhet ti shkarkosh me radhe file-t qe jane ne link-un nje post me lart,LEXO me pare guiden para se te veprosh!
    duhet te ndjekesh me perpikmeri rradhen e veprimeve,perndryshe nje gabim e te bllokohet dekoderi!

  10. #10

    Re: dekoder illusion sat m3 conax

    BOBI BLU po te shqetesoj edhe njehere, nuk di te hedh celsat illusioni e ktheva ne KYNG, por nuk po gjej do te tabelen e kodeve te dhenat e satelitit jane keto... model:KYNG_V20-SC0......software: 03.00........hardware:02.00.......boot:03.00 nuk e di ku kam gabuar por shtyp menu pastaj conditional acces pastaj CA Settngs dhe me del nje tabel ku lexon nds box seriaal.....nagra box key.......viacess update, seca update,irdetoupdate,nagra,conax,crypto,nds update te gjitha keto te fundit qe nga viaces deri tek nds jane enabled. Nuk di si te veproj me tej

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. illusion M3 CONAX
    By michca in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 27-04-2009, 14:11:49
  2. Illusion M3 conax
    By BwtMagic in forum Conax
    Replies: 4
    Last Post: 14-08-2008, 21:07:41
  3. ndihme per ILLUSION conax c3....
    By gogoli in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2008, 12:14:45
  4. Illusion Conax C3
    By jumper08 in forum Illusion
    Replies: 3
    Last Post: 15-06-2007, 13:02:26
  5. C3 Conax Illusion Help!
    By papaya in forum English (UK)
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2005, 15:12:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •