Results 1 to 2 of 2

Thread: Tipis & multivis* en automatic ?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    05-04-2005
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Tipis & multivis* en automatic ?

    Est-il possible en MRV d'avoir les tipis et multi* en automatique?
    Merci de votre aide.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    07-05-2005
    Posts
    6
    Uploads
    356

    Re: Tipis & multivis* en automatic ?

    possible mais pas fait pour l instant

Similar Threads

  1. YouTube adds ‘automatic’ subtitling
    By sofien72tu in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 23-11-2009, 10:01:48
  2. Replies: 1
    Last Post: 23-10-2008, 13:08:50
  3. software automatic for Premiere
    By ouahdachi in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 28-12-2007, 17:08:34
  4. Priv*t Spice and Multivis*n
    By stonne in forum English (UK)
    Replies: 2
    Last Post: 13-12-2006, 07:49:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •