Cardsharing Kaufen
Cardshare.cc
GetCCcam
Page 1 of 71 1236112651 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 1418

Forum: Albanian / Shqip

Per te gjith ata qe flasin shqip

 1. Sticky Thread Sticky: Update Enigma 2 - Adons Plugins Picons dhe Skins

  Started by fushkrujs‎, 21-11-2011 22:37:31
  59 Pages
  1 2 3 ... 59
  • Replies: 586
  • Views: 142,390
  Yesterday, 19:20:32 Go to last post
 2. Sticky Thread Sticky: AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by benardi‎, 30-10-2017 00:57:26
  48 Pages
  1 2 3 ... 48
  • Replies: 474
  • Views: 104,989
  Yesterday, 13:37:30 Go to last post
 3. Sticky Thread Sticky: New Links IPTV E1/E2 - JO CHAT,JO PYETJE,JO PERGJIGJE,JO KOMENTE,VETEM LINKS NE #CODE!!!

  Started by fillestari‎, 28-09-2017 10:27:05
  94 Pages
  1 2 3 ... 94
  • Replies: 936
  • Views: 480,255
  26-01-2022, 21:57:39 Go to last post
 4. Sticky Thread Sticky: Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

  Started by bledars‎, 27-02-2016 13:12:10
  77 Pages
  1 2 3 ... 77
  • Replies: 761
  • Views: 105,825
  25-01-2022, 17:23:55 Go to last post
 5. Sticky Thread Sticky: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by miri-01‎, 28-11-2021 12:51:49
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 54
  • Views: 4,490
  24-01-2022, 20:24:48 Go to last post
 6. Sticky Thread Sticky: Keshilla dhe Rekomandime mbi Dekodera te ndryshme chat

  Started by search37‎, 21-04-2013 14:44:57
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 921
  • Views: 136,220
  24-01-2022, 19:36:20 Go to last post
 7. Sticky Thread Sticky: Info TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by miri-01‎, 12-08-2017 14:44:18
  99 Pages
  1 2 3 ... 99
  • Replies: 983
  • Views: 158,510
  24-01-2022, 19:24:24 Go to last post
 8. Sticky Thread Sticky: Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll etj

  Started by miri-01‎, 28-05-2019 20:26:50
  45 Pages
  1 2 3 ... 45
  • Replies: 443
  • Views: 79,772
  24-01-2022, 17:39:59 Go to last post
 9. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Fotot e Antenave tona...

  Started by Fiku75‎, 02-05-2009 18:39:19
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 49
  • Views: 36,990
  24-01-2022, 16:52:45 Go to last post
 10. Sticky Thread Sticky: Dreambox - Image, Firm, Soft, etj.

  Started by dreams@t‎, 06-03-2020 02:10:50
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 152
  • Views: 22,116
  22-01-2022, 14:48:29 Go to last post
 11. Cardsharing Kaufen
 12. Sticky Thread Sticky: New Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Started by Fiku75‎, 17-06-2012 18:48:47
  39 Pages
  1 2 3 ... 39
  • Replies: 381
  • Views: 113,292
  21-01-2022, 14:10:28 Go to last post
 13. Sticky Thread Sticky: Cardsharing - Vetėm Shkėmbime CCcam, IPTV, etj - ose Linja Falas!

  Started by miri-01‎, 02-12-2019 19:16:22
  13 Pages
  1 2 3 ... 13
  • Replies: 123
  • Views: 46,383
  26-12-2021, 22:56:18 Go to last post
 14. Sticky Thread Sticky: JTAG per Aparate te Ndryshem.

  Started by OVES12‎, 21-12-2010 18:49:55
  24 Pages
  1 2 3 ... 24
  • Replies: 232
  • Views: 84,168
  26-12-2021, 12:25:50 Go to last post
 15. Sticky Thread Sticky: Info OCTAGON - Te gjitha modelet - Image, firm, soft, diskutime etj

  Started by fillestari‎, 24-04-2017 10:16:52
  21 Pages
  1 2 3 ... 21
  • Replies: 207
  • Views: 26,102
  24-12-2021, 13:13:52 Go to last post
 16. Sticky Thread Sticky: Zgemma (te gjitha versionet) Image, Firmare, Software, Diskutime etj.

  Started by abcomi‎, 28-01-2016 18:13:59
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 923
  • Views: 164,237
  20-12-2021, 22:59:07 Go to last post
 17. Sticky Thread Sticky: New Prezantimet dhe Pėrshėndetjet e Anetarit tė ri!!!

  Started by miri-01‎, 17-06-2016 19:34:49
  28 Pages
  1 2 3 ... 28
  • Replies: 273
  • Views: 53,103
  02-12-2021, 23:16:10 Go to last post
 18. Sticky Thread Sticky: New Vu+ Duo & solo & uno + ultimo - image, firm, soft, etj.

  Started by mile kristo‎, 21-05-2015 19:05:53
  94 Pages
  1 2 3 ... 94
  • Replies: 932
  • Views: 233,898
  21-11-2021, 17:51:11 Go to last post
 19. Sticky Thread Sticky: Vetėm Lajme tė reja! Jo Chat!

  Started by miri-01‎, 11-01-2019 20:02:46
  9 Pages
  1 2 3 ... 9
  • Replies: 82
  • Views: 48,887
  16-11-2021, 23:52:20 Go to last post
 20. Sticky Thread Sticky: STARSAT - Echolink - Golden Interstar

  Started by durresi‎, 01-09-2014 15:10:38
  71 Pages
  1 2 3 ... 71
  • Replies: 705
  • Views: 173,372
  02-11-2021, 16:56:21 Go to last post
 21. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diskutime mbi Kartat Smart dhe emulatoret e tyre

  Started by emiljano‎, 07-09-2009 09:47:31
  14 Pages
  1 2 3 ... 14
  • Replies: 135
  • Views: 36,880
  28-10-2021, 22:02:09 Go to last post
 22. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj

  Started by studiounivers‎, 05-12-2008 14:57:50
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 922
  • Views: 181,990
  12-10-2021, 21:59:44 Go to last post
 23. Sticky Thread Sticky: Info Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

  Started by benardi‎, 16-10-2013 12:35:23
  72 Pages
  1 2 3 ... 72
  • Replies: 717
  • Views: 176,941
  29-09-2021, 20:09:27 Go to last post
 24. Sticky Thread Sticky: New Ndryshimet dhe Frekuencat e Fundit.

  Started by kapoaug‎, 17-06-2018 14:33:00
  19 Pages
  1 2 3 ... 19
  • Replies: 189
  • Views: 53,565
  24-09-2021, 14:36:35 Go to last post
 25. Sticky Thread Sticky: New SPARK BOX : Vetem per Aparatet me sistemin SPARK --- Sti 7111 & Sti 7162

  Started by fillestari‎, 28-11-2014 16:08:53
  24 Pages
  1 2 3 ... 24
  • Replies: 230
  • Views: 60,376
  17-05-2021, 21:01:38 Go to last post
 26. Embarrassment Sticky Thread Sticky: New KAON HD by Digitalb - Firm - files - mods - zhbllokim etj.

  Started by patllakja200‎, 12-02-2006 16:46:21
  71 Pages
  1 2 3 ... 71
  • Replies: 707
  • Views: 199,471
  25-03-2021, 20:53:54 Go to last post
 27. Sticky Thread Sticky: New PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by kapoaug‎, 16-06-2018 22:16:58
  14 Pages
  1 2 3 ... 14
  • Replies: 131
  • Views: 37,481
  04-01-2021, 15:31:06 Go to last post
 28. Sticky Thread Sticky: New Decoder Tring ne pairing - Firm - files - mods - zhbllokim etj

  Started by Fiku75‎, 12-09-2015 22:14:01
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 54
  • Views: 20,500
  11-11-2020, 19:02:23 Go to last post
 29. Arrow Sticky Thread Sticky: Question Keshilla dhe Sygjerime per Seksionin Shqip

  Started by Fiku75‎, 04-03-2009 17:36:04
  18 Pages
  1 2 3 ... 18
  • Replies: 175
  • Views: 53,396
  28-10-2020, 21:20:15 Go to last post
 30. Sticky Thread Sticky: Diskutime dhe tutoriale mbi Emulatorėt dhe Sistemet e Kriptimit

  Started by rihatakud‎, 21-11-2015 19:24:12
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 43
  • Views: 14,495
  06-04-2020, 10:18:18 Go to last post
 31. Sticky Thread Sticky: New Ncam - Config, etj

  Started by Fiku75‎, 30-12-2017 23:53:54
  7 Pages
  1 2 3 ... 7
  • Replies: 62
  • Views: 14,929
  31-03-2020, 10:58:50 Go to last post
 32. Sticky Thread Sticky: Info Next - Nextwave dhe te gjitha versionet - Firm - Soft - Flash Etj.

  Started by xhaferi‎, 30-07-2010 18:07:02
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 158
  • Views: 37,970
  03-01-2020, 08:53:11 Go to last post
 33. Arrow Sticky Thread Sticky: Info AZBOX HD Premium - Premium+ - Elite - firm, image, etj..

  Started by freshmaker‎, 10-08-2009 23:16:41
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 835
  • Views: 137,594
  03-05-2019, 00:09:15 Go to last post
 34. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Clarke-Tech - Firm, Soft, Kanal, Etj..

  Started by Fiku75‎, 10-06-2009 15:20:08
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 327
  • Views: 69,779
  08-04-2018, 10:07:06 Go to last post
 35. Arrow Sticky Thread Sticky: Info MANUALE PERDORIMI - per - Dreambox-CCcam-Azbox-Qbox - etj...

  Started by xaku86‎, 18-02-2009 16:42:57
  8 Pages
  1 2 3 ... 8
  • Replies: 77
  • Views: 83,113
  29-11-2017, 23:47:54 Go to last post
 36. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Qbox one - QboxHD - QboxHD.Mini - firm, image, etj..

  Started by timi1‎, 29-11-2008 21:12:38
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 229
  • Views: 53,993
  05-02-2016, 19:47:35 Go to last post
 37. Arrow Sticky Thread Sticky: New Rregullorja e Forumit

  Started by Fiku75‎, 09-01-2009 15:49:11
  • Replies: 5
  • Views: 11,542
  07-02-2015, 10:30:47 Go to last post
 38. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Metabox dhe klonet e tij qe perdorin te njejtin software

  Started by dreamer1983‎, 08-01-2009 23:04:16
  28 Pages
  1 2 3 ... 28
  • Replies: 270
  • Views: 50,416
  22-11-2014, 20:35:52 Go to last post
  • Replies: 6
  • Views: 359
  11-01-2022, 22:04:47 Go to last post
 1. New Modul digitalb dhe karte

  Started by Cccamforyou‎, 16-10-2021 20:25:40
  • Replies: 3
  • Views: 424
  02-01-2022, 02:35:22 Go to last post
 2. cloud I Box III - Ndihme

  Started by vini123‎, 29-12-2021 13:26:11
  • Replies: 0
  • Views: 122
  29-12-2021, 13:26:11 Go to last post
 3. Thumbs up Portale per MAC

  Started by Mose70‎, 03-05-2020 14:29:50
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 23
  • Views: 3,933
  06-12-2021, 06:35:42 Go to last post
 4. Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by miri-01‎, 24-07-2019 19:34:09
  101 Pages
  1 2 3 ... 101
  • Replies: 1,005
  • Views: 166,020
  28-11-2021, 12:56:15 Go to last post
 5. Pashket 2020

  Started by Mose70‎, 11-04-2020 22:02:45
  • Replies: 4
  • Views: 1,148
  03-04-2021, 19:41:44 Go to last post
 6. Problem DM800se

  Started by gjino‎, 18-03-2021 12:06:58
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 22
  • Views: 968
  21-03-2021, 23:58:40 Go to last post
 7. satellites-xml

  Started by pigeone‎, 16-03-2021 01:43:23
  • Replies: 1
  • Views: 376
  16-03-2021, 18:12:59 Go to last post
 8. TV SMART

  Started by balaku‎, 01-03-2021 12:35:20
  • Replies: 1
  • Views: 428
  01-03-2021, 14:04:41 Go to last post
 9. Flybox digitalb

  Started by tamo‎, 03-04-2013 08:45:08
  11 Pages
  1 2 3 ... 11
  • Replies: 101
  • Views: 26,759
  26-01-2021, 18:29:29 Go to last post
 10. x solo mini 2

  Started by ghenti‎, 11-10-2015 19:49:10
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 13
  • Views: 4,337
  15-01-2021, 12:40:05 Go to last post
 11. World Force 1+ Imagine

  Started by flamurtari‎, 12-01-2021 19:32:55
  • Replies: 2
  • Views: 467
  13-01-2021, 21:36:05 Go to last post
 12. Pershendetie.

  Started by alemania12‎, 12-01-2021 22:26:47
  • Replies: 0
  • Views: 302
  12-01-2021, 22:26:47 Go to last post
 13. Ndihme

  Started by balaku‎, 13-12-2020 11:39:51
  • Replies: 0
  • Views: 351
  13-12-2020, 11:39:51 Go to last post
 14. Question gtmedia

  Started by evi83‎, 30-11-2020 23:40:40
  • Replies: 9
  • Views: 756
  04-12-2020, 21:49:24 Go to last post
 15. New ProgTV ANDROID

  Started by rrex‎, 07-11-2020 12:35:35
  • Replies: 5
  • Views: 800
  08-11-2020, 22:19:50 Go to last post
 16. Dreambox two 4k

  Started by visa78‎, 10-10-2020 14:42:47
  • Replies: 1
  • Views: 517
  10-10-2020, 17:37:35 Go to last post
 17. Dekoder Schwaiger DTR600HD (DVB-T2)

  Started by eagle.one‎, 04-10-2020 13:05:24
  • Replies: 4
  • Views: 528
  04-10-2020, 20:25:00 Go to last post
 18. Talking New Na ishte njehere - Nostalgji

  Started by rigert‎, 17-06-2020 15:39:55
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 48
  • Views: 6,629
  23-09-2020, 22:11:43 Go to last post
 19. TV Smart-Cili Tv smart eshte me i favorshem per IPTV?

  Started by albi_2006‎, 20-06-2020 14:31:44
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 18
  • Views: 2,122
  22-06-2020, 20:04:23 Go to last post

Page 1 of 71 1236112651 ... LastLast
Cardshare.cc

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •