Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 278 FirstFirst 12347122752102252 ... LastLast
Results 11 to 20 of 2776

Thread: 1-Mbyllur-Dreambox - image, firm, soft, etj.

Senior Member
    Uploads
    0

Ndihme per sharing

Pershendetje.Ndihmomeni ju lutem per te configuruar opsionin sharin.Faleminderit
    [email protected]

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Re: Ndihme per sharing

Çfare aparati?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by delil View Post
    Çfare aparati?
    Faleminderit per pergjigjen,se i pata humb shpresat.Une kam dm500s.dhe perdor CCcam 2.0.9..Kam marre nje procedure nga Turko por nuk i kuptoj te gjitha.Pra jam i interesuar qe te njejten karte ta perdor me dy ose tre aparate dhe perse jo te kem dhe une mundesine per ti bere nder ndokujt.Une e kuptoj qe fundja sharing eshte nje bisnes,qe ne vrshtrimin ligjor eshte abuzim por pajtohem me kete abuzim ne shenje hakmarrje per boset televiziv qe sillen si te duan me klientet e tyre.Fundja ne perjet kesaj menyre perfitojne njersit e afte,ajo pjese e zhvilluar e te rijneve qe duhet trajtuar per te mos rene viktime e fenomeneve te pa punesise.Pra ky abuzim eshte i pranueshem derisa zhvillon kete pjese te shoqerise.Une jam 56 vjec dhe i shoh me admirim diskutimet e te rijeve ne forume te ndryshme dhe kur shof qe dhe shqipetaret e mi integrohen ,kane aftesi mrekullohem.Tegjithe ndjehemi te lodhur me nivelin e popullit tone, por dhe me neprkembjen e tij.Njerez si ty dhe te tjere qe kane mundesi beni ceshte e mundur per ta ndihmuar njeri tjetrin .Keto forume jane nje shkolle e vertete dhe jo vetem ne nivelin teknik por dhe ne pikpamjen e edukimit.Ju lumte.Me thuaj cfar karte te blej qe te mos mbetem izhgebnjyer di dikur me vizion plusin.(megjithse keto jane njemedigitalbin)Faleminderit.aesti_55@ya hoo.com.Nese je ne durres natyrisht qe me kenqaqesi do te pinim nje kafe.

Member
    Uploads
    0

Me vjen keq qe nuk te ndihmoj dot. Per newcamd edhe te them dicka, por cccam nuk e kam perdor ndonjehere.
    Mund te kerkosh neper forume te tjera ne sektorin e shqipes,po nuk gjete gje ketu.
    gjithe te mirat

Awaiting Email Confirmation
    Uploads
    0

Kush mundet te me ndihmoj se si behet nje server cardsharing ne gbox add ne email [email protected]

Awaiting Email Confirmation
    Uploads
    0

Ndihm per cardsharing gbox

Desha ta di a kish pas dikush mundesi mem ndihmu si muj me kriju nje server cardsharing gbox nese kishit mujt me ma bo add [email protected] veq mem tregu qka duhet me pas per mi ja nis me bo flm shume.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by delil View Post
    Me vjen keq qe nuk te ndihmoj dot. Per newcamd edhe te them dicka, por cccam nuk e kam perdor ndonjehere.
    Mund te kerkosh neper forume te tjera ne sektorin e shqipes,po nuk gjete gje ketu.
    gjithe te mirat
    Peshendetje.Une nuk kerkoj te pa munduren,jam i kenaqur qe u perokupove e kjo mjaton.Por me sa di une CCcam i mund te nderrohet me mew camd.Faleminderit.Nje miku im italian po me pregatit nje pacete per Astra,Hotbird dhe thor,dhe po me pyet per cfar canalesh jam i interesuar,une i dergova disa e mbledhura neper forume por u ndjeva neveshtiresi qe spo jam isakte ne kerkesen time per te pare canalet sportive ne Thor.Nese ti i din mi dergo sa me shpejt.

Senior Member
    Uploads
    0

Smile DM500S syntax error at line 1

Pershendetje !Bera eras dhe nderrova imagin me sifteam1.9.3B,e ndoshta kam gabuar me keysat ne DCC.Tashti paneli addons ku kerkoj me marre CCcam eshte i boshatisur dhe kur shtyp tastin blu me jep kete mesazh-XML parse error : syntax error at line 1.Ndoshta ka ndonje problem routeri?Ne DCC ai komunicon me drimin dhe PC.Ndihmojeni xhjen qe i ka hy heret kesaj pune

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Newcamd per DreamBox dhe Triple-Dragon

Me ne fund kush ka kto decodera, dream box ose triple-dragon mund te istaloje programin linux "newcamd" v6.10b ne dekoderin e tij dhe pastah te fuse kodet qe postohen ketu nga une ose te tjere dhe te mund te shofe paketat e ndryshme nga e gjith bota.

kodet jane ne temen tjeter "newcamd falas per te gjithe."

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Re: Newcamd per DreamBox dhe Triple-Dragon

Kodet qe trasmetoj un jane per versionin 5.25 per dream box
    ktu keni dhe kte version.

Advertise Here