Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Results 1 to 2 of 2

Thread: Λευκή βίβλος ασφαλείας από την Irdeto

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

Λευκή βίβλος ασφαλείας από την Irdeto

Η εταιρεία Irdeto εξέδωσε τον προηγούμενο μήνα "λευκή βίβλο" (white paper) με πληροφορίες για τα τελευταία συστήματα και τεχνολογίες ασφαλείας που προτείνει στους παρόχους – πελάτες της, όπως η Nova. Μεταξύ άλλων, εξηγείται το σύστημα διάθεσης και ανανέωσης νέων καρτών Irdeto, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης, διάθεσης και λήξης για κάθε έκδοση κάρτας.

ΠΗΓΗ"
    Code:
    www.satleo.gr
    Attached Files Attached Files

2. Advertise Here
    VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

Re: Λευκή βίβλος ασφαλείας από την Irdeto

kai kati allo apo to idio site apo enan eknevrismeno(mallon)sindromiti

Σας ενημερώνω(σημ.το λεει στο site που εστειλε την επιστολη) ότι είχα επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης συνδρομητών της Νόβα, για τις συνεχείς διακοπές, τις τελευταίες ημέρες, στον δορυφορικό μου δέκτη Ηumax 2000 hd με συμβατή μόντουλα irdeto (Ε16 service is currently scrampled ). Με ενημέρωσαν (κ. Μα*******λη ) ότι γίνετε αναβάθμιση των καρτών της Nόβα από το δορυφόρο και γι' αυτό υπάρχει το πρόβλημα. Επιίσης με ρώτησε τι μηχάνημα χρησιμοποιιώ και αν η κάρτα μου δουλεύει στον δέκτη της Νόβα. Η κάρτα δεν έχει πρόβλημα όντως στον δέκτη της Νόβα, αλλά δεν μπορώ να αλλάζω δέκτη κάθε λίγο για να βλέπω την υπηρεσία που πληρώνω και ούτε και να τηλεφωνώ κάθε λίγο για να μου στείλουν σήμα. ( Σ.Α.)

Advertise Here