Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 20 of 81 FirstFirst ... 1015181920212225304570 ... LastLast
Results 191 to 200 of 803

Thread: Επιγεια Ψηφιακη τηλεοραση......

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Epigia psifiaki Elladas-Nea

To provlima einai apo ta analogika ths ERT pou ekpempoun sta kanalia 29 (ET1),47 (NET) kai 50 (ET3) apo edw kapou konta apo ta opoia ekpempei h ERT edw kai ena xrono kai diapistwthike shmera to apogeuma,afou ta kleisane gia kana misawro kai epiasa amesws kai ta psifiaka tou kanaliou 29 alla kai 50 me kalo shma,alla dystyxws ta ksanaanoiksane kai xathikan pali....Elpizw h Digea na kanei kati giati einai aparadekto na mhn mporoume na doume ta psifiaka ths se apostash oute 20 xiliometrwn apo thessalonikh logw parembolwn ths ert ta opoia ekpempoun outws h allws kai apo xortiath!!!

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by adrae View Post
    Ναι υπάρχει κεντρικός ενισχυτής πολυκατοικίας και είναι περίπου 15 ετών.Διευκρίνισε σε παρακαλώ γιατί το ρωτάς διότι στα ψηφιακά της ΕΡΤ δεν έχω κανένα πρόβλημα όσον αφορά το EPG και το teletext.
    καλημερα

αν εχεις την δυνατοτητα δοκιμασε με μια κεραια χωρις καποιο ενισχυτη ( απλα για πειραμα , δοκιμη)
    καποιοι παλιοι ενισχυτες (αμφιβολου αξιας ) δημιουργουν προβληματα στις ληψεις λογω μπουκωματος (λογικα κατι τετοιο ειναι γιατι αναφερεις σε παλαιοτερο ποστ προβλημα και στα ψηφιακα της ΕΡΤ)

αν εχεις τα ιδια αποτελεσματα ισως χρειαζεται καποια αναβαθμιση η τηλεοραση σου για να δουλεψει αρμονικα με την μοντουλα

Junior Member
    Uploads
    0

εδω και μια ωρα στη συχνοτητα 25 απο φιλιππειο ενω το σημα της ειναι 95% δεν εκπεμπουν τα 4 καναλια της.εχει κανενας αντιστοιχο προβλημα?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by miltossat View Post
    prosoxi.. mou eipan kati pou den to eida me ta matia mou alla to ematha apo empeiri pigi... se periptwsi pou xrisimopoieis module o dektis kanei metatropi apo mpeg4 se mpeg2 kai i poiotita eikonas den exei kamia sxesi me tin periptwsi tou dekti.
    sto koyti tis module grafei oti kanei metatropi apo mpeg2 se mpeg4 kai osoi dektes den exoun katholou psifiaka to metatrepei se mpeg4.ara auto pou les den nomizw na stekei.epishs se tv sony pou thn dokimasa ta psifiaka tis digea exoun kalyterh eikona apo tis ert

Senior Member earthforall's Avatar
    Uploads
    0

apo to mesimeri kai meta ,xoris na pirakso katholou ton dekti

to makedonia tv (epitelous ) epekse stereo,xoris na pirakso tipota...

afto simeni oti telika ,den exei kapio provlima odektis,

ala i metadosi tis digea....

New Member
    Uploads
    0

Μια λίγο άσχετη ερώτηση : εδω κ αρκετό καιρό πιάνω 2 βουλγάρικους σταθμούς με μέτρια εικόνα χωρίς να έχω δορυφορική. πως μπορεί να συμβαίνει αυτό κ υπάρχει κανένας άλλος απο κεντροδυτική μακεδονία που να τα έχει πιάσει μόνο με απλή κεραία? υποθέτω θα εκπέμπουν απο Θεσσαλονίκη γιατί η απόσταση εδώ απο Βουλγαρία είναι μεγάλη. ξέρω πως κάποια μεγάλα δορυφορικά (πχ CNN, Euronews) μπορείς ν τα πιάσεις κ χωρίς πιάτο γιατι εκπέμπονται απο ελληνικούς αναμεταδότες, αλλα γι αυτά τα δύο μου φαίνεται λίγο περίεργο κ απίθανο που τα πιάνω

Member
    Uploads
    0

kserei kaneis pia modoula pmorei na metatrepsi thn pilips 32pfl9632d/10 apo mpeg2 se mpeg4.
    exw dokimasei dio mexrei tora ala tipota mono hxo exei.

New Member
    Uploads
    0

Εχω και εγώ την sony KDL-32V2000 με ΜPEG2 να παρω τη μοντούλα της NEOTION για μετατροπή σε mpeg4 ή δεν αξίζει τον κόπο? Επίσης με τη μοντούλα τα ψηφιακά της ΕΡΤ θα λειτουργούν κανονικά? Απο ποιότητα εικόνας και ήχου τι λεει, γιατι κάποιος έγραψε οτι γίνεται μετατροπή σε mpeg2 και χάνει σε ποιότητα. Τελικά ΝΕΟΤΙΟΝ ή εξωτερικός αποκωδικοποιητής?

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dr_virus View Post
    καλημερα

αν εχεις την δυνατοτητα δοκιμασε με μια κεραια χωρις καποιο ενισχυτη ( απλα για πειραμα , δοκιμη)
    καποιοι παλιοι ενισχυτες (αμφιβολου αξιας ) δημιουργουν προβληματα στις ληψεις λογω μπουκωματος (λογικα κατι τετοιο ειναι γιατι αναφερεις σε παλαιοτερο ποστ προβλημα και στα ψηφιακα της ΕΡΤ)

αν εχεις τα ιδια αποτελεσματα ισως χρειαζεται καποια αναβαθμιση η τηλεοραση σου για να δουλεψει αρμονικα με την μοντουλα
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζεις θέμα ενισχυτού,όπως ανέφερα και στα προηγούμενα post με την υπάρχουσα εγκατάσταση η μοντούλα της neotion δούλεψε κανονικά σε τηλεόραση SONY KDL32V2000 ,χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στα ψηφιακά της ΕΡΤ,το μόνο πρόβλημα που παρουσιάζει είναι ότι στο EPG ενώ στον τίτλο του προγράμματος εμφανίζονται κανονικά τα ελληνικά στην ανάλυση όμως εμφανίζονται μόνο αγγλικά και κάτι ακαταλαβίστικα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμφανίσει τα ελληνικά,επίσης δεν εμφανίζει teletext.Στα ψηφιακά της ΕΡΤ εμφανίζεται κανονικά και το EPG και το teletext στα ελληνικά.
    Στην ίδια εγκτάσταση ακόμη και στην ίδια πρίζα η μοντούλα που τοποθετήθηκε στη SAMSUNG παρουσιάσθηκαν τα εξής :τα ψηφιακά της digea δούλεψαν κανονικά, δημιουργεί όμως κολήματα στα ψηφιακά της ΕΡΤ,ενώ χωρίς τη μοντούλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα ψηφιακά της ΕΡΤ.Με τη μοντούλα αναγνωρίζονται και εμφανίζονται μόνο τα αγγλικά στo EPG των ψηφιακων της dgea στον τίτλο και στην ανάλυση και επίσης δεν υπάρχει Teletext .
    Από τα παραπάνω το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι είτε η digea δεν στέλνει κάποιο συγκεκριμένο κώδικα (τον οποίο στέλνει η ΕΡΤ)ώστε να εμφανίζονται όλα κανονικά στις τηλεοράσεις είτε η μοντούλα κόβει ή δεν αναγνωρίζει αυτό τον κώδικα,στη δε SAMSUNG δημιουργεί η μοντούλα πρόβλημα στην επεξεργασία του σήματος που εκπέμπεται σε mpeg2 ,πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι στις συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάρχει θέμα ενισχυτού ή γενικά εγκατάστασης(κεραία-καλώδια-πρίζες).

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by movieland View Post
    Μια λίγο άσχετη ερώτηση : εδω κ αρκετό καιρό πιάνω 2 βουλγάρικους σταθμούς με μέτρια εικόνα χωρίς να έχω δορυφορική. πως μπορεί να συμβαίνει αυτό κ υπάρχει κανένας άλλος απο κεντροδυτική μακεδονία που να τα έχει πιάσει μόνο με απλή κεραία? υποθέτω θα εκπέμπουν απο Θεσσαλονίκη γιατί η απόσταση εδώ απο Βουλγαρία είναι μεγάλη. ξέρω πως κάποια μεγάλα δορυφορικά (πχ CNN, Euronews) μπορείς ν τα πιάσεις κ χωρίς πιάτο γιατι εκπέμπονται απο ελληνικούς αναμεταδότες, αλλα γι αυτά τα δύο μου φαίνεται λίγο περίεργο κ απίθανο που τα πιάνω
    edw palia ston Pyrgo ilias... epianan italika apo tin geitona xora.... Ka8oloy api8ano na pianeis boulgaria.

Advertise Here

Tags for this Thread