Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 48 of 81 FirstFirst ... 2338434647484950535873 ... LastLast
Results 471 to 480 of 803

Thread: Επιγεια Ψηφιακη τηλεοραση......

New Member
    Uploads
    0

Re: Epigia psifiaki Elladas-Nea

o anametadotis apo thraki lene pos tha kalipti kai meros ton serron.
    ainte mpas kai doume kai emeis tv xoris parasita xionia kai bombous...
    giati oxi mono stin paramethorio ala kai stin serres px to makedonia tv den
    blepete, prei na pame athina gia to doume.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kyriakos01 View Post
    Απο χτές στο Ηράκλειο το 4u ψηφιακα στη θεση promo digital union c61 και αυτό με κωδ/ση και αυτό όπως και η Νεα τηλεόραση MPEG2,οσο αφορά την ποιότητα εικόνας οχι καμπάνα αλλα ΜΠΑΝΑΝΑ,οπως και της Νέας Τηλεόρασης.
    Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    πας χειροκινητη αναζητηση , αναζητηση ψηφιακου καναλιου ?
    Έτσι ακριβώς το κάνω.

Quote Originally Posted by Apollodwros View Post
    mpg2;
    mpg4 theli file mou
    Όπως λέει στο 1ο quote ο kyriakos01, η κωδικοποίηση είναι mpeg2. Μήπως κάνει ο φίλος λάθος και είναι mpeg4 και ψάχνω τζάμπα?

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by gvardal View Post
    Έτσι ακριβώς το κάνω.

Όπως λέει στο 1ο quote ο kyriakos01, η κωδικοποίηση είναι mpeg2. Μήπως κάνει ο φίλος λάθος και είναι mpeg4 και ψάχνω τζάμπα?
    Η digea εκπέμπει στο σύστημα mpeg4!! Και η ΕΡΤ σε MPEG2 ακόμα!!!

New Member
    Uploads
    0

Από Ρογδιά λαμβάνω φίλε μου. Κατά την αναζήτηση κολλάει λίγο στο 42 & στο 61 αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Λες να είναι μούφα ο δέκτης της Samsung?
    Μήπως κάτι παίζει με την τηλεόραση σου? Mpeg2 δέκτη θέλει αλλα δέν είναι λογικό αυτό που σου κάνει. Και εμένα mpeg2 δέκτη έχει και μου κατεβάζει καμπάνα την 61.

Junior Member
    Uploads
    0

Η Digital Union ειναι σε MPEG2, οπως και η ΕΡΤ.Για την ωρα εχουμε πει οτι το 42 καναλι εκπεμπει μονο σημα.

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

epipleon plirofories gia thraki gia ta pedia apo ekei
    Προκειμένου οι τηλεθεατές να μπορέσουν να απολαύσουν ψηφιακά τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας θα χρειαστεί να διαθέτουν τηλεόραση ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή που να υποστηρίζει την τεχνολογία MPEG4 και να επανασυντονίσουν τα κανάλια τους στις συχνότητες 24 (498 MHz) και 32 (562 MHz). Για τη λήψη του ψηφιακού σήματος συνιστάται ο προσανατολισμός της κεραίας τους προς το κέντρο εκπομπής της Πλάκας.
    Η DIGEA έχοντας ως στόχο την εξασφάλιση της ομαλής διαδικασίας της μετάβασης για τους καταναλωτές καθώς και την έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωσή τους, έχει οργανώσει ειδική ενημερωτική εκστρατεία που περιλαμβάνει και κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων με τις τοπικές αρχές και φορείς. Παράλληλα, οι τηλεθεατές που επηρεάζονται άμεσα - που εξυπηρετούνται δηλαδή αποκλειστικά από το κέντρο εκπομπής της Πλάκας - θα πληροφορούνται για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν ενόψει της ψηφιακής μετάβασης μέσω ενημερωτικού μηνύματος crawl που θα προβάλλεται στις οθόνες τους.

digea.gr

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nikmar View Post
    Μήπως κάτι παίζει με την τηλεόραση σου? Mpeg2 δέκτη θέλει αλλα δέν είναι λογικό αυτό που σου κάνει. Και εμένα mpeg2 δέκτη έχει και μου κατεβάζει καμπάνα την 61.
    Quote Originally Posted by kyriakos01 View Post
    Η Digital Union ειναι σε MPEG2, οπως και η ΕΡΤ.Για την ωρα εχουμε πει οτι το 42 καναλι εκπεμπει μονο σημα.
    Μάλλον έχει πρόβλημα η τηλεόρασή μου, δεν εξηγείται διαφορετικά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στην τηλεόραση ( Samsung ) που ίσως μου έχει διαφύγει?

Member
    Uploads
    0

Μάλλον έχει πρόβλημα η τηλεόρασή μου, δεν εξηγείται διαφορετικά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στην τηλεόραση ( samsung ) που ίσως μου έχει διαφύγει?
    Τα κανάλια αυτά τα ψάχνεις στο dvt της τηλεόρασης!Μήπως τα ψάχνεις στο tv που είναι για τα αναλογικά;

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by spartsat View Post
    Τα κανάλια αυτά τα ψάχνεις στο dvt της τηλεόρασης!Μήπως τα ψάχνεις στο tv που είναι για τα αναλογικά;
    Εντάξει, δεν είμαι και τόσο άσχετος... Στο dtv ψάχνω.

Εχεις δίκιο όμως που το επισημαίνεις γιατί μερικοί φίλοι μου τα έψαχναν στο μενού των αναλογικών...

Senior Member freesatman's Avatar
    Uploads
    0

Όσοι φίλοι διαθέτουν τηλεόραση LG της σειρας LD550 και αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα Ελληνικά στα κανάλια της DIGEA στις Λεπτομέρειες Προγράμματος (INFO) του EPG μπορούν να αναβαθμίσουν το firmware με την έκδοση 03.02.05 που βρίσκεται στην διέυθυνση h++p://www.lg.com/es/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=32LD550&in itialTab=drivers&targetPage=support-product-profile στο Ισπανικό site.

Είναι δοκιμασμένο και παρέχει 100% Ελληνοποίηση των μενού και όλων των πληροφοριών της Ψηφιακής Μετάδοσης ....

Advertise Here

Tags for this Thread