Originally Posted by
tzanampetis
εμένα αυτή η ιστορία δεν μου αρέσει καθόλου για 2 σημαντικούς λόγους και πρακτικούς..πρώτον οι περισσότεροι και ειδικά οι μεγάλοι σε ηλικία είχαν συνηθίσει να πατάνε το 1 στην τηλεόραση το 2 κλπ και να βλέπουν συγκεκριμένο κανάλι........τώρα θα πρέπει να βλέπουν σε μια συγκεκριμένη έξοδο av1 av2 και να αλλάζουν από το τηλεκοντρόλ της κάθε digea.....και μη μου πείτε ότι το ίδιο γίνεται και με τη νόβα διότι όλοι που έχουν νόβα σχεδόν έχουν και αναλογική εκπομπή των καναλιών σήμερα εκτός από αυτούς που μένουν σε περιοχές απομακρυσμένες που δεν υπάρχουν αναμεταδότες.....σε όλα τα άλλα κανάλια θα βλέπουν μαύρη μαυρίλα......και επίσης αν έχω εγώ μέσα στο υπνοδωμάτιο και άλλη τηλεόραση τι θα κάνω θα πρέπει να πάρω και άλλο κουτί digea?έχουμε γεμίσει κουτιά από δω κουτιά από κει μια για τη nova μια για το connx μια τα διάφορα μόντεμς ρούτερς plugs και δεν συμμαζεύεται θα τρελλαθούμε στο τέλος......για ποια ψηφιακή εικόνα και του κώλου τα εννιάμερα μιλάμε καμπάνα παίζουν τα κανάλια στους περισσότερους και για να δεις διαφορά στο σήμα μόνο αν είσαι κάποιος έμπειρος μπορείς να το δεις...ποια είναι η ουσία?στα λόγια η ποιότητα εικόνας και όλες αυτές οι φαμφάρες (σάμπως και η ιστορία hdmi τέτοια δεν ήτανε η οποία ίσχυε μόνο αν έβλεπες dvd γιατί μέχρι πρότινος τα κανάλια ήταν πάντα αναλογικά οπότε λίγη χρησιμότητα είχε στους περισσότερους?όταν σε κάποιους λέγανε να πάρουν όπως εγώ τηλεόραση με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή διότι κάποτε θα πάμε σε ψηφιακή τηλεόραση και θα χρειαστεί και τελικά από ότι κατάλαβα όλες mpeg2 έχουν και όχι mpeg4 πάλι το ίδιο δεν κάνανε?)για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι όλη η ιστορία στην ελλάδα γίνεται για να πληρώσεις το 50άρικο και όχι μόνο 5οάρικο διότι κάποιος ηλικιωμένος ο οποίος δεν ξέρει να χειρίζεται τέτοια πράγματα θα βάλει κάποιον τεχνικό να έρθει άρα κι άλλη κονόμα από κει......δεν ξέρω αν στην υπόλοιπη Ευρώπη γενικά οι υπηρεσίες αυτές είναι καλύτερες αλλά φοβάμαι στην Ελλάδα μάλλον κάποιοι θα βρίζουν θεούς και δαίμονες όταν θα καταργηθεί πλήρως το αναλογικό σήμα........άντε παππούλη να παίζεις με 2 τηλεκοντρόλ τώρα....
υ.γ.έχω toshiba 42WLG66 REGZA υπάρχει περίπτωση να κάνω δουλιά ή την ήπια την πορτοκαλάδα?